problema este ca am inteles ca trebuie sa cumpar cablul de curent (100m)de la poarta pana unde locuiesc eu ,apoi firma autorizata care ma costa cam 2000ron cu totul. Nu dispun de banii acestisa ..
Am aflat ca vecina mea nu plateste curentul ...asa ca nu prea am ce sa fac nu? daca apelez la politie ma va aresta ca folosec curent ilegal... Imi e frica si nu stiu cum sa fac sa imi leg curentul ...Ma scuzati daca par prea disperata...oare cum sa fac?
Va multumesc pentru sugestiile dumneavostra...Eram naiva cand m-am mutat aici ...si nu stiam cu ma voi confrunta.Am facut cea mai mare greseala din viata mea luand bani din banca si cumparand contractul acesta de inchiriere.Am dat 5000euro pe nimic,numai pe probleme...Bani pe care nu mai am cum sa ii recuperez decat vanzand contractul asa cum l-a cumparat eu.Fostul sot m-a lasat cu datorii o multime din care nu stiu cum sa mai ies.
Buna ziua.Apelez la sfaturile si ajutorul dumneavoastra pentru ca am ajuns la disperare.
Locuiesc intr-o curte comuna in chirie intr-un apartament cu 2camere,etaj unu.La acest etaj mai locuieste inca o "doamna" care nu acepta faptul ca locuiesc aici.S-a mutat in urma cu doi ani in chirie la fel ca si mine.A renovat balconul care exista la etajul nostru cu gandul ca ii voi plati jumatate din suma cheltuita.Problema esta ca eu nu am banii acestia si nu am fost de acord cu aceasta hotarare. Din acel moment a inceput calvarul vietii mele.Linistea care am avut-o pana atunci s-a sfarsit .A inceput cu injuraturi , amenintari, nu am dreptul sa intind rufele pe balcon si alte lucruri urate.Am apelat la proprietar care legal, cred eu, trebuia sa ia masuri.Nu a fost asa.Am vorbit si mi s-a indicat sa evit scandalul..Dar spuneti dumneavoastra pe unde as putea merge daca aici locuiesc .Ce sa fac sa zbor?Ma simt in nesiguranta..Am vrut sa apelez la politie ,dar ma confrunt cu alta problema . Curentul apartamntului la care locuiesc nu este legat .Am curent de la o vecina si imi e frica. Am apelat la proprietar legat de aceasta problema si a spus ca nu e problema lui.Sunt disperata ..Ce sa fac ....Stau si tremur si nu stiu ce sa fac...