Mihaela Hornea 
	    	Avocat

Mihaela Hornea 
	    	Avocat	    

andrea24 
	    	Utilizator

andrea24 
	    	Utilizator	    

Mihaela Hornea 
	    	Avocat

Mihaela Hornea 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Amihal	                   

Buna ziua. Vecinul ma ameninta ca imi taie cablul de curent electric ce trece pe marginea terenului sau. Eu cand mi-am facut casa am facut proiect cu firma ... (vezi toată discuția)
	                    Amihal	                   

Buna ziua. Vecinul ma ameninta ca imi taie cablul de curent electric ce trece pe marginea terenului sau. Eu cand mi-am facut casa am facut proiect cu firma ... (vezi toată discuția)

tenegabi	                   

Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)
	                    tenegabi	                   

Am achiziționat un apartament de la un proprietar, care la rândul lui a achiziționat de la dezvoltator, blocul este nou. De când s-a încălzit vremea sunt ... (vezi toată discuția)

ContSters126873	                   

sc nu am radio tv . ce trb facut sa nu platesc aceste taxe?
 (vezi toată discuția)
	                    ContSters126873	                   

sc nu am radio tv . ce trb facut sa nu platesc aceste taxe?
 (vezi toată discuția)