Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
La fisc e posibil sa vrea procura notariala.
Nu ar fi obligatoriu asa dar daca asa vor nu aveti ce sa faceti...
Ca sa nu va complicati mai bine mergeti la notar.
In unele cazuri ii trebuie mandat special, asa incat degeaba a dat procura aia.
Trebuie sa ne spuna exact pentru ce crede ca ii trebuie.
Procura v-o poate redacta un avocat insa ea nu are aceeasi valoare ca cea a notarului.
Nu va fi vorba despre o procura autentificata.
Conform legii avocaturii, avocatul atesta data, continutul si identitatea partii care semneaza actul.
Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu un modele de cerere pentru diminarea sau sistarea pensiei de alimentare.Nu am nici un venit, iar cand am fost actionat in judecata, nu ma aflam in localitate, judecata fiind in lipsa mea ,iar instanta a admis o suma de 330 ron pentru 3 copii.Mentionez ca nu am nici-n venit VA MULTUMESC
Cred ca dvs. puteti sa-l imputerniciti pe avocat. Sper sa nu gresesc:
Imputernicire avocaţială, înscrisul ce are semnificaţia legală de procură, prin care avocatul este împuternicit de client, în baza contractului de asistenţă juridică încheiat, să-l asiste/reprezinte în faţa instanţelor autorităţii judecătoreşti şi a altor organe de jurisdicţie, a organelor de urmărire penală, a autorităţilor şi instituţiilor publice, precum şi în faţa altor persoane fizice sau juridice şi/sau să exercite alte activităţi ce fac obiectul acestui contract. Semnarea î.a. de către client sau reprezentantul acestuia nu este necesară în situaţia în care forma de exercitare a profesiei de avocat atestă identitatea părţilor, a conţinutului şi data contractului de asistenţă juridică în baza căruia s-a eliberat împuternicirea. Semnătura avocatului şi aplicarea ştampilei pe î.a. nu sunt necesare în situaţia în care aceasta este semnată de către client sau reprezentantul acestuia.