avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Activitate mirela teodora

Activitate mirela teodora

Eu stabilesc incadrările conf Anexei nr. V/2a la OG 10/2008..-Alte funcţii comune din sectorul bugetar-"Salarii de bază ptr personalul din activit de secretariat-adtiv, gospodărire, întreţinere-reparaţii şi de deservire". Funcţiile de execuţie de muncitor calificat treptele I-IV se regasesc în Anexa II/14 la Legea 330/2009-"Alte funcţii comune din sectorul bugetar-salarii de baza ptr personalul platit din fd publice care desfăs activit de secretariat, gospodărire, întreţinere-reparaţii şi de deservire" precum şi in Legea nr 284/2010, D-" Alte funcţii comune din sectorul bugetar":(
eu nu stiu cum e mai bine desfiintare --infiintare post sau transformare post ? eu zic a 2 a varianta, dar cer si alta parere
Spuneti-mi, vă rog, cum pot sa fac o angajare, conventie civila? Se pensionează un funcţionar public-de la contabilitate si nu pot face recrutări, nici angajari-daca as transforma postul in contractual- cel putin asa stiu eu! Sau s-a schimbat ceva?
Problema este ca am nevoie neaparat de om sa faca lucrările !!! Se poate cu conventie civila 4-6 ore/zi pentru un an ? sau cum ma sfătuiti sa procedez?
si baza legala, va rog!!!
multumesc
Spuneti-mi, va rog, cum este corect sa procedez pentru rezovarea următ situaţii:-vreau sa schimb incadrarea unei persoane din ingrijitor în muncitor calificat şi nu stiu cum e bine?! sa cer modific statului de funcţii prin desfiintarea postului de ingrijitor şi infiinţarea celui de muncitor calificat, sau sa solicit modific. statului de funcţii prin transformarea postului din ingrijitor in muncitor calificat?
va multumesc anticipat
Scoaterea la concurs a posturilor specifice comitetului director -director financiar si director ingrijiri-la un spital aflat in subordinea consiliului judetean, face obiectul Og 34/2009-vacantarea unor posturi pentru ocuparea acestora şi acordul pentru deblocarea posturilor de la Ministerul sanatatii?
Eu cred că nu, că trebuie avute în vedere prevederile OUG nr. 48/2010 ptr modific şi complet unor acte normative în domeniul sănătăţii în vederea descentralizării, care prin punctul 22 completează Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sănătăţii şi care la art 183 prevede:"ocuparea funcţiilor specifice comitetului director se face prin concurs organizat de managerul spitalului" şi cf. prevederilor OMS 284/2007 şi Metodologiei cadru de organizare şi desfăş a concursurilor ptr ocuparea funcţiilor specifice comitetului director din spitalel publice.
spuneti-mi, va rog, gandesc corect sau nu? ocuparea acestor posturi intra sub incidenta OUG34/2009



sau
Cum stabilesc salariul contabilului de la Asociaţia de dezvoltare intercomunitară?
este pe vreo grila, in vreo lege prevazut cum se procedeaza pentru aceste asociaţii?
Cum sa procedez, exista vreo posibilitate pentru ca o persoana incadrata la ADI sa indeplineasca atributii şi sa semneze pentru lucrările executate la Consiliul Judeţean? o pot detaşa?
va rog sa ma ajutaţi!!!:((
Răspuns la discuția conditii sef serviciu contractual
Să spun altfel, poate asa gasesc rezolvarea:pentru funcţionari publici Legea 188/1999 precizeaza cate persoane trebuie pentru a fi infiintat un birou, serviciu, direcţie.
Ptr personalul contractual există astfel de precizări?Care sunt?
Am o situaţie la o subunitate unde la 4-5 salariaţi am un sef serviciu. Credeti că este ok? Eu zic k nu, dar trebuie sa am o baza. Va rog sa ma ajutaţi !
Multumesc
Răspuns la discuția Prima de vacanta
=D>
multumesc ft. mult !
mi-ati fost de mare folos:)
spuneti-mi, vă rog, cum trebuie sa procedez pentru a da atributii, lucrări unei persoane incadrate contabil la asociatia de dezvoltare intercomunitara infiintata conform prevederilor legii 215/2001, care mai lucreaza, ajuta la consiliul judet la luceări in contabilitate? s-au pensionat 2 functzionari publici si nu putem face recrutari, dar volumul lucrărilor este ft mare.daca există vreo posibilitate, sfatuiţi-ma cum trebuie sa procedez. VA ROG!
apropo, s-a schimbat ceva, s-a dat drumul la angajari in 2011?
multumesc
Buna ziua! Ajutaţi-ma, va rog ! functionarii dintr-o primarie au solicitat in luna decembrie prima de vacanta! se mai poate da, se da diminuata acum in decembrie ptr anul 2010?pe 2011 nu se dau dar,ajutaţi-mă va rog cu un punct de vedere!ce baza legala avem?
multumesc mult
Spuneti-mi, va rog, în baza avizelor emise de Directia de Sanatate Publica a Municipiului Bucureşti, Compartimentul de Medicina Muncii, în anul 2010, septembrie, se mai poate acorda sporul ptr conditii periculoase sau vatamatoare de pana la 15% sin sal de baza în condiţiile art. 9, alin 1 şi 2 din sectiunea a3a, Anexa nr. III, din Legea 330/2009 pentru personalul unei primării?
multumesc