avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conditii sef serviciu contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conditii sef serviciu contractual

Buna ziua şi LA MULTI ANI CU SANATATE SI REALIZARI!
spuneţi-mi, vă rog, la cate posturi de executie, personal contractual, pot avea o funcţie de conducere? baza legala care este?multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 12:03, 7 Ianuarie 2011
Să spun altfel, poate asa gasesc rezolvarea:pentru funcţionari publici Legea 188/1999 precizeaza cate persoane trebuie pentru a fi infiintat un birou, serviciu, direcţie.
Ptr personalul contractual există astfel de precizări?Care sunt?
Am o situaţie la o subunitate unde la 4-5 salariaţi am un sef serviciu. Credeti că este ok? Eu zic k nu, dar trebuie sa am o baza. Va rog sa ma ajutaţi !
Multumesc
Nu exista pentru contractuali.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Componenta unui birou din cadrul unei primarii de comuna seneca399 seneca399 Potrivit OUG 77 constituirea unui birou se face din minimum 5 posturi.Intrebare; cele 5 posturi trebuie ocupate numai de functionari publici sau si de ... (vezi toată discuția)
Desfiintare functie publica de conducere anamaria81 anamaria81 Prin transformarea biroului in compartiment se desfiinteaza postul de conducere de sef birou si inca 2 posturi de executie. La celelalte posturi de executie ... (vezi toată discuția)
Functia publica de conducere de sef birou/serviciu politie locala poate fi ocupata temporar de un politist local superior? bigben bigben In cazul meu,Politist Local Superior anul 4 drept zi,in curs de finalizare. Dintr-un nr de 24 de politisti locali prin restructurare am mai ramas doar 8 in ... (vezi toată discuția)