avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Activitate mirusaby

Activitate mirusaby

Discuție Revisal
Buna ziua , va rog daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta eroare la instalarea revisal , dupa ce instalez si vreau sa deschid imi da o casuta cu asta ....,,could not instantiate Cache Provider
NHibernate.Caches.SysCache.SysChacheProvider.
Version=3.1.0.4000, Culture=neutral"
Buna ziua,
unde ne putem adresa pentru verificarea legalitatii functionarii unui videochat in bloc. Nu mai spun ca vecinii de deasupra sunt deranjati de galagia si tot ce se petrece acolo noaptea. Nu trebuia sa ne ceara si noua acordul pentru asemenea activitate?(mentionez ca e un spatiu al unui proprietar dar este inchiriart unei firme care asta face -videochat)
Buna ziua,
am primit la asoc. o adresa prin care un locatar cere ca asoc. sa-i rezolve problema cu vecinul de desupt , care nu locuieste in ap. iar cel de deasupra invoca ca cel de desupt sa dea drumu la caldura , chiar daca nu locuieste. Exista vreo lege care sa-l oblige sa dea drumu la caldura?(fam resp. este plecata in Spania) Multumesc!
PS. Orasul nu are caldura centralizata , in aceeasi situatie sunt sute de ap. ,adica neiincalzite)
Exact asta au propus membrii Cex. inchiderea cu o gratie metalica. Trebuie ceva demersuri la autoritatea publica locala?!Multumesc!
Buna ziua, a primit careva dintre voi care are PFA decizia de impunere pt. anul trecut?
Multumesc!
Buna ziua,
ce demersuri legale trebuie sa fac ca si presedinte de asociatie pentru a putea inchide un tronson dintre doua scari de bloc?( este raiul boschetarilor acel tronson)
Multumesc!
Buna ziua , este obligatoriu ca o societate cu sediul in romania si cu angajati romani sa aiba cim. in limba engleza si in limba romana? ( patronul este de alta nationalitate- nu stie limba romana) Multumesc.
Buna ziua, cum sa mai explic unor locatari ca salariul femeii de serviciu conf.art.44 din Hg.1588 se imparte pe cota parte indiviza? Sau de unde ar putea obtine asociatia derogare pentru a se imparti pe nr.de persoane acest salariu al femeii de serviciu? Doresc sa fac totul legal, iar dansii (unii) spun ca ei sunt mai presus de lege si trebuie sa fac asa cum imi dicteaza ei .( vreo 5 din 77). Multumesc!
Buna seara, cine ma lamureste si pe mine , daca angajez o pers. peste 45 de ani - somer neindemnizat cu 4ore/ zi se mai primesc de la stat cei 500nde lei lunar?
Multumesc!
Buna ziua , va rog un raspuns autorizat :
Un PFA isi poate baga pe cheltuiala ochelarii ? ( Am fost la medic si din pacate a trebuit sa-mi schimb ochelarii deoarece a crescut dioptria . Mentionez ca lucrez apx 10 ore pe zi la calculator)
Multumesc!