avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tronsonul dintre doua scari de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tronsonul dintre doua scari de bloc

Buna ziua,
ce demersuri legale trebuie sa fac ca si presedinte de asociatie pentru a putea inchide un tronson dintre doua scari de bloc?( este raiul boschetarilor acel tronson)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: flory_mr , utilizator 22:23, 31 Octombrie 2018
Depinde ce presupune inchiderea tronsonului.
Poate puteti descrie tronsonul si cum v-ati gandit sa-l inchideti. Poate fi o simpla decizie CEx sau o chestie mai complicata cu acordul tuturor proprietarilor si autorizatie de constructie.
Materializarea interesului dv necesita demersuri substantiale catre autoritatea publica locala
Analizati varianta cea mai convenabila ca si demersuri si costuri-respectiv restrictionarea accesului prin instalare gard
Exact asta au propus membrii Cex. inchiderea cu o gratie metalica. Trebuie ceva demersuri la autoritatea publica locala?!Multumesc!
Vedeți, că vă trebuie acordul tuturor proprietarilor, mai ales dacă schimbați destinația proprietății comune !
Dați mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietatea comuna Corinaaa Corinaaa locuiesc la un bloc unde avem la fiecare nivel al etajelor, un topogan , la nivelul meu la aceasta esire exista si o scara de serviciu, iar o parte din ... (vezi toată discuția)
Putem inchide uscatorul? CYBORG CYBORG Buna seara! Suntem o asociatie de proprietari si vrem sa inchidem uscatorul de la ultimul etaj(etaj 4), deoarece nu se foloseste nicio familie de el, in ... (vezi toată discuția)
Spațiu comun ocupat abuziv bebexo bebexo Bună ziua, Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc. Unul din vecini a ocupat balconul unde este ghena și scara de acces către terasă blocului prin ... (vezi toată discuția)