avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Activitate Relidaniela Voicu

Activitate Relidaniela Voicu

Răspuns la discuția acoperisul la bloc
acoperisul reprezinta spatiul comun al locatarilor/proprietari, iar obligatia repararii partilor comune revine tuturor proprietarilor prin reprezentantul ales al acestora, presedintele asociatiei de propr.
Răspuns la discuția casa fara autorizatie
autorizatia se solicita anterior inceperii constructiei
Răspuns la discuția este vechime in munca?

si in vechiul cod al munciii si in cel actual concediile de orice fel constituie vechime în muncă, acest lucru e subliniat si prin actele normative speciale.
de fapt "nemo censetur ignorare legem"=nimeni nu se poate prevala de necunoasterea legii
Răspuns la discuția Calcul cota parte indiviza
cereti schita apt anexa a contr de proprietate si calculati pt fiecare perioada in fct de legea aplicabila la acea data pana in prezent.
salariile si veniturile se popresc in proportie de 1/3 si aflandu-va in insolventa puteti apela la o firma pentru redistribuirea ratelor dupa posibilitati
Răspuns la discuția Acte notariale
procedura la orice ambasada este apostila si taxa
Discuție taxa de poluare
pentru taxa de poluare se face cerere si catre Administratia Nationala pentru Mediu pentru negatie?


contractul pentru utilitati se incheie cu reprezentantul asociatiei de proprietari investit cu mandat in acest sens, conventia specifica plata in functie de consumul individual.
mergand pe rationamentul categoriei actelor - administrative sunt de acord cu procedura prealabila a notificarii, care ar aparea ca o punere in intarziere a debitorului
fiecare aparator prezinta in fata instantei Planul responsabilitatilor parintesti oferite fata de minor cu respectarea interesului superior al copilului intocmit in mod responsabil in forma apropiata de cea legala potrivit noilor reglementari in materie in functie de nevoile si posibilitatile reale, nu este un contract de tranzactie.