avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Activitate moft

Activitate moft

Am rezolvat situatia la notar,printr-o declaratie in care ma oblig ca in concordanta cu actele doveditoare ale proprietarului sa ii achit o compensatie cand acesta va reveni la locuinta,sau cand o va cere.
Compania de gaz a acceptat aceasta forma de rerzolvare a situatiei.
Doresc sa aflu ce spune legea deoarece parerea asta o am si eu ,deci daca ma puteti ajuta in acest sens...astept.
Daca era usor de gasit nici nu mai intrebam aici,desigur.
Dar mai pun o intrebare! Daca nu este deacord un proprietar sa dea acordul ,ce e de facut?se mai instaleaza o teava de gaz ?Ar trebui sa fie la fiecare colt de hol o teva de gaz.
Exista situatia urmatoare.
Doresc sa ma racordez la conducta de gaz a unui vecin de la un etaj superior
(este vb de coloana magistrala care traverseaza etejele) pentru a-mi instala centrala termica.Vecinul respectiv nu este acasa,si nici nu pot da de el(de cand a cumparat ap. l-a tot inchiriat, el fiind in strainatate).As vrea sa vb cu el si sa iau acceptul de racordare.....evident cu o compensatie materiala dar nu am succes de loc.
Intrebarea mea se refera la legislatia care prevede racordarea la teava de gaz a altui locatar,si daca nu exista un termen dupa care teava devine proprietatea distribuitorului de gaz,nemaifiind nevoie de acceptul celorlalti locatari.
La e-on energie se procedeaza asa cu stalpii de sustinere cablu de alimentare si ma gandesc daca nu la fel si la gaz.
Multumesc .
Am ajuns cu o mostenire,la momentul cand trebuie sa mi se acorde terenul pe vechiul amplasament.
De aici cred ca ceva nu e in ordine.Am o suprafata de 1800 mp pe care inginerul care se ocupa cu distributia parcelelor,spune ca nu poate sa imi dea decat o parcela care are dimensiunea de 4m/450m.
Zice ca asa trebuie deoarece daca ar da altfel,nu ar avea acces la parcela o alta persoana.Desigur asta e logic dar parca nu imi vine sa cred ca asa e legea de stramba.Evident ,ca nu ai ce face cu asa o parcela .
Ma gandesc ca legiuitorul s-a gandit si la o asa varianta.
Vechiul amplasament nu se mai poate delimita exact deoarece nu mai sunt acte doveditoare,si nici persoane in viata care sa stie exact.
Va rog sa imi spuneti ce ar trebui sa fac pentru a obtine o parcela cu dimensiuni de bun simt,si de ce lege ar trebui sa fac uz.
Multumesc.
Răspuns la discuția asigurari RCA
in urma cu 2 luni am vazut ceva despre subiect la televizor dar nu am dat atentie ,neavind nevoie de asigurari de vreo 6 ani.spunea ceva de modificarea termenul de plata parca asa ca din acest motiv am apelat la specialisti.
Discuție asigurari RCA
Am fost victima ,intr-un accident in care 2 masini s-au ciocnit ,masina mea fiind reparata pe asigurarea celuilalt .Am ajuns la momentul in care am dus devizul la asigurator ,si am aflat ca inspectorul de daune nu are drept de semnatura peste 8000 de lei ,si trebuie sa trimita dosarul la Bucuresti pt acceptul de plata.Intrebarea mea este urmatoarea:care este perioada in care trebuie sa dea raspuns asiguratorul,la dosarul meu de daune?