avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate crinam2008

Activitate crinam2008

Buna ziua!
Am rugamintea sa-mi elucidati o situatie : conf HG 537/2014, transportatorii isi pot recupera diferenta de accize 40 euro/ 1000 L.La conditiile de eligibilitate, in momentul solicitarii banilor, operatorul economic (firma solicitanta) trebuie sa fie la zi cu darile la buget (fara datorii), dar ce se intampla daca s-a obtinut esalonarea in 28.07.2014, mai poate solicita restituirea banilor ptr. trim III /2014 ?
Precizez ca s-a indeplinit conditia de eligibilitate, in momentul inregistrarii in Registru la ARR, in 13.10.2014.
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția prescrierea datoriilor catre fisc
buna ziua !
va multumesc ptr. raspuns, neavand studii juridice, nu inteleg exact raspunsul.
nu am detinut si nu detin bunuri, averi, intrebarea mea era daca se prescrie, ori nu datoria catre fisc ?
astept un raspuns mai concret.


va multumesc !
Răspuns la discuția cecuri fara acoperire
buna ziua ! nu sunt specialist in domeniul juridic, dar daca doriti o informatie legata de cazul dvs., eu personal am fost in situatie similara, CEC fara acoperire in val. de 80.000 ron (lei noi), dar am primit doar o amenda administrativa de 1.000 ron si 145 ron chelt. judiciare, fara a fii obligata sa onorez contravaloarea filei CEC.

Dar fac precizarea ca aceasta fila CEC a fost lasata in alb, doar garantie, iar pe parcursul colaborarii cu acel furnizor am facut plati repetate, soldul invocat de el nu l-am contestat.

Nu am fost citata la procuror, doar la Politie.
Probabil am avut mult noroc, desi am purtat aceasta povara timp de 4 ani, fiind nevinovata (fostul sot era capul afacerii), eu eram doar administratorul firmei in acte.

buna ziua ! am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la situatia mea : am detinut un SRL, in calitate de administrator, firma a ramas cu datorii, initial,la fisc in val. de 13.000 ron noi, asta in urma cu 5 ani, iar in 2009 am primit un titlu executoriu in val. de 50.000 ron ( penalizari, majorari......), firma a fost lichidata judiciar in 2008, neavand mijl. fixe ori alte bunuri, fiscul ne putand recupera debitele mi-a fost tranferat acest debit pe persoana fizica, blocare conturi personale, inclusiv alocatia primita de la stat a copilului minor aflat in grija mea, fiind unicul intretinator, cred ca merita sa-i dau in judecata ptr. incalcarea dreptului unui minor.

Care este termenul de prescriere a acestei datorii si de cand se calculeaza ?
La expirarea termenului care sunt pasii necesari de urmat ?

Va multumesc anticipat !

Crina M.