avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cecuri fara acoperire
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cecuri fara acoperire

sunt in instanta pentru emitere de cecuri fara acoperire ce se va intampla
Cel mai recent răspuns: crinam2008 , utilizator 20:14, 28 August 2010
Depinde de calitatea pe care o aveti in cadrul procesului. In conditiile in care aveti calitatea de invinuit/inculpat puteti fi condamnat cu executare sau cu suspendarea pedepsei precum si cu obligatia de a platii creditorului/beneficiarului filei CEC suma inscrisa in cuprinsul acesteia.
buna ziua ! nu sunt specialist in domeniul juridic, dar daca doriti o informatie legata de cazul dvs., eu personal am fost in situatie similara, CEC fara acoperire in val. de 80.000 ron (lei noi), dar am primit doar o amenda administrativa de 1.000 ron si 145 ron chelt. judiciare, fara a fii obligata sa onorez contravaloarea filei CEC.

Dar fac precizarea ca aceasta fila CEC a fost lasata in alb, doar garantie, iar pe parcursul colaborarii cu acel furnizor am facut plati repetate, soldul invocat de el nu l-am contestat.

Nu am fost citata la procuror, doar la Politie.
Probabil am avut mult noroc, desi am purtat aceasta povara timp de 4 ani, fiind nevinovata (fostul sot era capul afacerii), eu eram doar administratorul firmei in acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec garantie la contract de mandat HoreaO HoreaO Am incheiat un contract de reprezentanta cu un producator, urmand sa primesc un stoc de marfa. Pentru garantarea stocului, am depus garantie o fila CEC in alb. ... (vezi toată discuția)
Fila cec pierduta alina_pmi alina_pmi buna ziua am si eu o problema am eliberat o fila cec in alb (nu are nici beneficiarul trecut) unei firme cu care urma sa colaboram si firma respectiva ma tot ... (vezi toată discuția)
Fila cec fara acoperire cu probleme-va rog ajutor ContSters109788 ContSters109788 Buna ziua, Acum o perioada de timp am infiintat un SC cu un asociat( eu 50% el 50%, doar eu administrator) firma nu a avut activitate niciodata in ... (vezi toată discuția)