avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Activitate ursu1980

Activitate ursu1980

Răspuns la discuția Întrebare?
Doresc o consultanta, din partea unui avocat, care se arata interesat de caz. Mulțumesc anticipat.





POPA GHEORGHE a scris:

Daca doriti consultanta contra cost puteti accesa butonul consultanti si va alegeti persoana dorita.
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

Discuție Întrebare?
La noi în bloc, a venit o companie particulara de distribuire a gazelor,sau apuvat de treaba, perforand etajul, întrebarea este, nu trebuia sa își dea acordul toți proprietarii de apartament, atunci când te folosești de un drept comun? Doresc o consultața la un avocat, care se arata interesat de acest caz.Daca da, sa îmi spună cât costa aceasta consultanta. Tel. 0731263018
Răspuns la discuția Indrumare
Mihail Cazacioc a scris:

Ati vorbit cu presedintele asociatiei sau ati formulat o cerere scrisa catre asociatie sa solicitati remedierea incuietorii sau inlocuirea acesteia? Administratorul are si el un sef si asta este presedintele asociatiei.

Presedintele de bloc a fost de fata la ambele situatiii(specific ca cererea scrisa am inmat-o la a 2 discutie avuta cu dumnealor),din aceasta cauza ma intereseaza ,unde trebuie sa ma adresez ptr. a se rezolva aceasta problema(primarie?.politie?tribunal?).de aceia apelez la acest aite si le multumesc celor care ma pot indruma si nu in ultimul rand dumneavoastra ptr. raspuns.
Discuție Indrumare
Buna seara,

Locuiesc la etajul 1 dintr-un bloc cu 10 etaje,chiar deasupra usi de acces a blocului care la inchiderea ei scoate un zgomot foarte deranjant(scartiie).Am luat legatura cu administratorul blocului si mi-a raspuns ca rezolva problema numai ca are nevoie de cineva sa il ajute,mi-am oferit ajutorul,au trecut 2 saptamani de atuncea si nu s-a rezolvat nimic,cand m-am dus sa ii reamintesc de aceasta problema spunandui ca eu nu ma pot odihnii din cauza zgomotului(mai ales in jur de 5.30-6.00 dimineata cand incep oamenii sa plece la munca si in wekend este un dute-vino pe timpul noptii,eu avand un servici in care lucrez si in wekend),mi-a raspuns pe un ton destul de ridicat ca el are alte probleme pe cap si ca nu ii arde sa repare aceasta usa.Va rog sa ma indrumatii ce pasii trebuiesc urmatii in vederea solutionarii acestei probleme pe cale legala.Va multumesc anticipat ptr. raspuns.
Trebuie sa platesc o suma fixa de bani,insemnand pensia alimentara(intretinere),s-a stabilit ca plata sa se efectueze numerar si nu prin transfer bancar.
Intrebarea mea este urmatoarea.Cum pot dovedii, ca platesc aceasta pensie alimentara si sa nu am surpriza ca peste o anumita perioada de timp,fosta sotie sa spua ca nu am platit.Va doresc o zi placuta!
Am un loc de munca ful time cu contract si am gasit un al doilea loc part time.unde se doreste angajarea tot cu contract.Intrebarile mele sunt:
1.Am voie conform legislatiei sa am 2 contracte de munca?
2.Daca am voie,care sunt avantajele si eventual dezavantajele?
Multumesc anticipat ptr. raspuns.

Cu stima,
Catalin Neagu
Doresc sa schimb adresa,la adresa unde locuiesc.Dupa decesul parintilor am facut succesiunea si suntem 3 mostenitori.Cum procedez sa schimb domiciliu la adresa parintilor?Trebuie acordul si celor 2 frati?Ce pasi trebuie sa urmez?
Multumesc anticipat pt. ajutor.
Buna ziua.

Am si eu 2 intrebari:
1.Dupa decesul ambilor parinti si efectuarea succesiuni in care suntem 3 frati=3mostenitori,am dreptul legal sa ma pot muta in acea locatie sau trebuie acordul fratilor(specific ca la adresa respectiva mai sta un frate)?
2.Daca in privinta scoaterii la vanzare a imobilului este o neantelegere privind pretul imobilului,cum se procedeaza?
Buna seara,

Am o situatie mai speciala si as dori sa stiu din punct de vedere legal daca exista posibilitatea sa ma reantorc la adresa unde am domiciliu in buletin si locuieste si sotia, copilul nostru(fata),mama sotiei,bunica sotiei.
Specific ca nu mi se mai da dreptul sa locuiesc acolo de catre mama sotiei,fiind amenintat indirect,cu integritatea corporala.
Au trecut 3 luni de cand am plecat de la domiciliu timp in care eu si sotia ne-am impacat.
Dupa decesul bunicului sotiei in urma cu 4 ani nu s-a facut succesiunea pana in prezent.
Bunica sotiei care are varsta de 87 ani in prezent si-a dat acordul in anul 2012 pentru luarea familiei mele in spatiu.

As dori sa stiu daca din punct de vedere legal soacra-mea are vre-un drept sa imi interzica intoarcerea acasa.
Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie?
Va multumesc pentru ajutor!


In ce conditii ma pot reantoarce la domiciliu,unde am adresa din buletin?
Exista vre-o cale legala ca ceilalti locatari ai imobilului(sotia,soacra,bunica-care este si proprietar) sa imi interzica intoarcerea mea la domiciliu?