avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare domiciliu!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare domiciliu!

Doresc sa schimb adresa,la adresa unde locuiesc.Dupa decesul parintilor am facut succesiunea si suntem 3 mostenitori.Cum procedez sa schimb domiciliu la adresa parintilor?Trebuie acordul si celor 2 frati?Ce pasi trebuie sa urmez?
Multumesc anticipat pt. ajutor.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:13, 18 Ianuarie 2016
Mergeti la politie cu certificatul de mostenitor, n-ar trebui sa va ceara si acordul celorlalti mostenitori deoarece va mutati intr-o casa care este si proprietatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dexter30 dexter30 Buna ziua . Bunicul meu a decedat in urma cu 3 ani si are are 3 fii , doresc sa aflu ce pasi trebuie sa urmez pentru a dezbate mostenirea ca in final un nepot ... (vezi toată discuția)
Informatii succesiune/ mostenire care este procedura maryglesnea maryglesnea Buna ziua! Am nevoie de informatii cu privire la primii pasi ce trebuie efectuati la deschiderea unei succesiuni. Mama mea a murit iar tatal meu vrea sa fie ... (vezi toată discuția)
Succesiune sorinseverin sorinseverin Parintii mei decedati au avut 3 ( trei ) copii - 2 frati si o sora . Unul a decedat ( fratele cel mare ) . Toti avem de impartit o mostenire ce este alcatuita ... (vezi toată discuția)