Dacă nu are discernământ, soluția este sa apelați la un avocat, sa îl pună sub interdicție și instanta sa numească un tutore/curator care sa aibă atributii de administrare și reprezentare.
Dacă nu are discernământ, soluția este sa apelați la un avocat, sa îl pună sub interdicție și instanta sa numească un tutore/curator care sa aibă atributii de administrare și reprezentare.
stiu ca raspunsul meu marginal, dar ati incercat sa solicitati o audienta? schimbul repetat de solicitari si raspunsuri creaza o stare de tensiune intre parti
OG 27/2002
art. 13
Semnarea răspunsului se face de către conducătorul autorității sau instituției publice ori de persoana împuternicită de acesta, precum și de șeful compartimentului care a soluționat petiția. În răspuns se va indica, în mod obligatoriu, temeiul legal al soluției adoptate.
OCPI inseamna Oficiul de Cadastru si PUBLICITATE Imobiliara , deci oricine poate cere acel extras . Il puteti cere si on-line , pe site-un OCPI , dar cel mai simplu este sa mergeti personal la Cartea Funciara ( care tine de OCPI ) , vi se da pe loc , cel putin eu asa am obtinut . Va spun asta in ideea ca poate nu stiti numarul cadastral al vecinului , si atunci ( din cate stiu ) nu puteti rezolva on-line . Trebuie sa aflati , din evidentele lor , acest numar , corespunzator adresei imobilului .