avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Activitate dana_jeje

Activitate dana_jeje

Ce avize si autorizatii sunt necesare pentru o fabrica de paste fainoase? Vreau sa reamenajez o casa veche din provincie? Este posibil sa fac asta acolo? Care sunt pasii? Multumesc anticipat!
ma poate ajuta si pe mine cineva cu detalii referitoare la autorizatiile care imi trebuiesc pentru producerea pastelor fainoase? mentionez ca am achizitionat o masina industriala de facut spaghete si m-ar interesa cum ar trebui sa arate incaperea? trebuie neaparat gresie si faianta in interior ? care sunt regulile ?multumesc anticipat!
Răspuns la discuția maternitate
daca sunt unicul intretinator de familie pot sa ma dea afara dc mi s-a desfiintat postul?
Discuție maternitate
Daca m-am intors la munca dupa 11 luni de la momentul nasterii cat timp sunt obligatii sa ma tina ?Daca sunt intretinator de familie pot sa ma concedieze?
Cererea se depune cu 30 de zile inaintea inceperii serviciului deoarece au nevoie de timp pentru programarile la examenele medicale.Eu am fost in aceeasi situatie si de aceea stiu.Nomal ar fi sa incepeti munca pe 24 septembrie insa parerea mea este sa mergeti acolo si sa stabiliti toate detaliile.6 luni legal nu au voie sa va dea afara.
Răspuns la discuția copil decedat
multumesc
Discuție copil decedat
Nepotul prietenei mele a decedat la 17 ani bolnav de inima.Aceasta l-a luat de la mama lui deoarece acolo nu avea conditii de un trai decent.Prietena mea a luat minorul dupa ea la servici si a murit acolo.Aceasta poate fi vinovata ?Copilul fusese operat la inima si nu mai luase pastile deoarece le uitase acasa.
mmultumesc!
Răspuns la discuția masina vanduta
Am semnat un contract de vanzare cumparare. Problema este ca eu nu cunosc numele "noului propietar". La politie ne-a zis ca nu au cum sa ne ajute!Multumesc anticipat pentru raspuns!
Răspuns la discuția masina vanduta
am vandut-o cu un pret f mic, acesta urmand sa-mi mai imi dea o suma de bani,propietarul masinii nu vroia sa o vanda iar acum o vrea inapoi.eu am semnat in locul propietarului.