avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Activitate MihaDrag

Activitate MihaDrag

Bună seara,mă aflu într-o situație mai delicata.De un an și patru luni mă aflu în medical datorita unei prob oncologice.Deci nu am mers la serviciu.,am dreptul la 547 zile de medical.In martie la data de 15 se împlinesc aceste zile.Pe data de 25 februarie mă incadrez la pensie la limita de vârstă și aș dori să depun dosarul.Problema mea este când voi depune cererea de încetare in condițiile care eu mai am medical până pe 15 martie.Pot aștepta decizia de pensionare? Și apoi plecSau după ce termin cu medicalul pot depune cererea?Menționez că sunt funcționar public deci lucrez la stat,și sincer nu as mai vrea sa merg la servici datorită situației medicale.Cred că s a înțeles situația ,mulțumesc pt raspuns
Buna ziua.Doresc sa stiu daca se acorda stimulent de risc covid pentru asistentii personali ale persoanelor cu handicap?
buna seara,cine ma poate ajuta sa inteleg referitor la ordinul 7166/2017 privind contul unic de achitare a creantelor fiscale adica amenzi ? trebuie sa deschidem un cont sau ce?multumesc anticipat .
buna seara:cine ma poate ajuta cu un raspuns la intrbarea care este procedura de scadere a insolvabililor dupa cinci ani?referat ?
buna ziua as dori sa stiu daca se poate achizitiona un autoturism pe primarie fara programul rabla ,care este modalitatea.Va multumesc
buna ziua ,
se pot folosi mijloacele mobile(autogreder) pentru situatii de urgenta dintr-o primarie sau o drujba tot pt aceste cazuri ,pentru asta se face un referat catre consiliul local spre aprobare?va multumesc.vreau si articol de lege
buna seara! doresc sa stiu daca se poate pune poprire pe un venit realizat in penitenciar ,sau sa-mi spuneti ce este acest venit ?pentru ce?
va rog sa-mi spuneti ce se intampla cand debitorii refuza sa efectueze mandatele pt munca in folosul comunitatii reprezentand amenzi contraventionale ?se va face sesizare care instanta pt transormare in amenzi?


[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
NU,
se poate doar un angajament de plata ca ,curtea de conturi sa nu le impute? multumesc