avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Activitate Rody 85

Activitate Rody 85

Buna dimineata,
Ce solutii avem in situatia in care eu si fostul sot ne.am despartit, am avut impreuna un imobil pe credit ipotecar pe care i l.am cedat si in prezent eu locuiesc in apart lui, dobandit inainte de relatia cu mine. Pentru a mi.l ceda, ar trebui sa preiau creditul la banca, insa nu cred ca pot, avand si 2 copii in intretinere si rate ramase de la casa pe care i.am cedat.o si la care eram titular.
In situatia in care i.as plati ratele apartamentului, exista un document legal prin care as putea dovedi? Sau vreo varianta la banca?
Mulțumesc!
Discuție Partaj imobil
Buna ziua,
Cum pot proceda in situatia in care m.am mutat in apartamentul partenerului in 2014, avem un copil impreuna, am investit in apartam, din pacate nu am pastrat actele doveditoare. Toata perioada relatiei am avut venit.
Mentionez ca apartam este al lui pe credit ipotecar.
Cum procedam in aceasta situatie? Noi ne.am despartit, ce sanse am de a recupera investitia.
Buna seara,
Va rog sa imi spuneti cum ar trebui să procedez in cazul in care fetita mea este născută intr.o relatie de concubinaj, recunoscută de tata , iar în prezent noi nu mai dorim să locuim impreuna. Tatăl doreste sa meargă în instanță pt program vizită, custodie, etc. Ce variante mai avem fara sa ne complicam? Mentionez ca minora are 4 ani și jumătate.
Multumesc!
Bună ziua,
Vă rog un sfat: doresc înființare srl pt program Startup Nation. Sediul societății va fi în mediul rural, punctul de lucru la 40 km tot mediul rural.
Cum va trebui sa procedez în condițiile în care sediul social îl fac la imobilul unde sunt coproprietar ( credit ipotecar?). Și ce documente va trebui sa prezint la Registrul Comerțului dacă am acord banca.
De asemenea srl va avea cod caen 8623. Ce documente îmi vor fi solicitate de la medic stomatolog ?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Contract individual de munca
Vă mulțumesc foarte mult!
Bună seara,
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns : dacă lucrez ca și Coordonator banca cu 8h și doresc sa îmi iau încă un job ca Asistent medical -am calificare în domeniu-este posibil? Pot avea 2 contracte de munca cu 8h? Sau ce alte variante am?
Mulțumesc anticipat!
Bună seara!
Dacă am un CIM full time în domeniul financiar -bancar, pot sa mă angajez part -time ca asistent medical? În acest caz ce taxe am de plătit eu pentru contract part time?
Mulțumesc!
Discuție test psihologic
Buna ziua,

Daca am sustinut testarea psihologica in octombrie 2016 pentru agent politie, este valabil in august 2017 la penitenciar pentru agent?
Multumesc!
Buna seara,
Am nevoie de un raspuns: in iulie anul trecut am semnat un contrat pentru un credit imobiliar la care am si codebitor, salariul nu imi permitea acordarea intregii sume. In contract codebitorul este coproprietar. Ce drepturi are asupra locuintei in aceasta situatie, eu avand toate contractele la utilitati pe numele meu.
Multumesc!
Buna seara,
Copilul meu implineste 1 an pe 28 decembrie si am optat pentru o perioada de 2 ani pentru CCC. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care doresc sa revin dupa 1 an la serviciu? Cand sa depun cererea pentru a beneficia si de suplimentul de insertie. De asemenea daca de la serviciu imi fac angajarea doar pe o perioada de 3 luni, cat dureaza un proiect, imi influenteaza indemnizatia sau se considera venit pana in 3000 lei si se accepta?
Iar in cazul in care imi deschid o mica afacere, un SRL-D si voi fi administrator firma, suplimentul se mai acorda sau se va retine indemnizatia pe motiv ca realizez venit?
Multumesc!