avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Activitate trifan1985

Activitate trifan1985

buna seara.am si eu o intrebare,as vrea sa stiu daca pot face dosarul pentru crestere copil fara certificatul romanesc,avand doar certificat italian,copilul fiind nascut in italia,mentionez ca in ultimele 12 luni am lucrat in romania cu carte de munca.multumesc mult.si in cat timp de la nastere se poate depune dosarul
sunt o viitoare mamica insarcinata in 6 luni,sunt in concediu de risc maternal momentan,o sa merg sa nasc in italia.as vrea sa stiu daca mai pot beneficia de indemnizatia pentru crestere copil in romania.
dar ptr dosarul de alocatie de stat ar trebui sa las procura persoanei care il depune la primarie?sau se poate si fara procura?
buna aziua.am si eu o intrebare.sunt insarcinata si vreau sa merg la sotul meu in italia sa nasc,acum sunt in prenatal si as vrea sa stiu daca pot lasa la altcineva sa mi faca actele pentru idemnizatia de crestere a copilului si pentru alocatia de stat,as vrea sa stiu daca pentru asta trebuie sa las procura sau altceva?
Răspuns la discuția Retragerea ajutorului social
care lege imi poate spune cum pot beneficia de ajutor social?mai exact pentru cei de la tara?
Răspuns la discuția Retragerea ajutorului social
daca sunt de la tara cat pamant trebuie sa am pentru a beneficia de ajutor social?familie cu trei persoane care nu au nici un venit banesc ,decat o alocatie de stat pentru copil.
Răspuns la discuția Retragerea ajutorului social
multumesc ff mult.tin sa mentionez ca ei nu au nici un venit,nici o alta proprietate,nu au paduri nimik,traiesc practic dintr o alocatie de stat a surorei mele.
parintii mei sunt de la tara,au beneficiat de ajutor social pana acum o luna,insa acum primarul i a scos de la ajutor social.parintii mei nu au nici un venit, au 60 de ani plus ca mai am o sora de 13 ani,iar pamant nu au decat 24 de are intravilan,iar 62 de are arabil.le a retras ajutorul social pe motiv ca au cu un ar in plus pamant intravilan.e corect asa.ce pot face ptr a primi din nou ajutor social?