Da este adevarat ca nu a colaborat,el s-a speriat pentru ca are si cazier ,iar acum daca apare il retin imediat nu?si fiind inchis banuiesc ca e mai greu de dovedit nevinovatia
Am inteles ca si-a angajat un avocat si ca ar fi deschis recurs.deci concluzia ar fi.........nu sunt sanse sa scape curat din toata povestea asta.nu a comis acest furt dar nici nu poate dovedi ca nu este vinovat.
Buna ziua.Sunt divortata de 3 ani.In urma divortului ,in baza hotaririi judecatoresti copilul minor acum in virsta de 8 ani mi-a fast incredintat spre crestere mie .Atunci nu am facut si partajul pentru ca am cazut amindoi de comum acord ca ap sa ramina fetitei dar nu am facut nici un act legal.Acum dupa atita timp el si-a facut o relatie iar respectiva e posibil sa fie insarcinata.Eu vreau sa facem partajul acum,dar sfatuiti-ma ce trebuie facut si care sunt avantajele si dezavantajele pt mine si fetita mea.Mentionez ca el este in Italia.Iar cu pensia alimentara ce acte trebuie sa fac eu pentru a trimite in Italia ?Multumesc.
Buna ziua.Am o intrebare ,cine imi poate raspunde.cunosc pe cineva care a fost judecat in lipsa si condamnat la 4 ani de inchisoare pentru furt,dar pers respectiva e plecata din tara.Cit timp ramine valida aceasta pedeapsa?Multumesc