salut . acum un an jumate , prin aprilie 2009 am facut ca prostu un accident cu motocicleta baut fiind . nu exista parti vatamate sau alte persoane implicate in accident. bun , ajung la spital , mi se recolteaza probe , 0.51 in aerul exp. na am fost prost suport consecintele.
problemele mele apar dupa , cand dupa 1 an jumate dosarul nu este solutionat si nici nu da semne ca se va intampla in curand.
dosarul a fost plimbat pe la 5 agenti constatatori. ca unul si-a dat demisia , ca pe altul l-au transferat sau mai stiu eu ce , unul dintre ei a fost arestat dupa ce i-au facut flagrand cu luare de mita. si bineinteles ca dosarul meu sta pe loc
am platit prima analiza biologica , am platit recalcularea , tot ce mi-au cerut , iar acum aproape jumatate de an imi spun ca nu gasesc buletinul de la prima analiza biologica , cand eu deja stiam rezultatul de la un alt agent 1.09. in sange .
duplicat pentru analiza costa 10 lei. unde? politia ca sa plateasca pt ca eu l-au pierdut trebuie sa faca nu stiu ce cerere de fonduri care se aloca peste 20 de miii de ani , dar problema este ca politia nu plateste. la iml trebuie facuta cerere de catre politist si numai el poate sa ridice duplicatul. politistul nu accepta 10 lei de la mine sa plateasca pt ca se considera mita .
intr-un final ma duc azi a iml , o rog pe tanti sa imi dea doar chitanta ca am platit 10 lei , sa ii duc chitanta politistului. care... e in concediu . care vine , cum a spus un coleg de-al lui , ohoooo.... deci nu se stie.
de cate ori incerc sa le explic ca nu e vina mea pentru incapabilitatea lor de a rezolva un dosar , si ca dureaza prea mult , dau vina unii pe altii , de ex :
cand nu au gasit buletinul de la prima analiza le-am dus chitanta ca a fost paltita. de ce trebuie sa platesc tot eu 10 lei duplicat?
de ce trebuie sa astept atat pt ca ei nu sunt in stare , si imi spun ca nu exista termen limita pt solutionarea dosarului? oare eu trebuie sa astept 30 de ani daca ei nu au chef sa se ocupe de dosarul meu?
chiar nu exista termen limita?
chiar trebuie sa platesc eu pentru greselile lor?
eu ma adreses lor ca o institutie si ei isi paseaza vina de la unul la altul?
exista ceva de facut?
oare ce fac ei nu este incalcarea drepturilor mele?
dreptul meu de a conduce pe care l-am castigat in urma unuiu examen , ulerior l-am pierdut in urma accidentului , dar il pot recastiga in functie de hotarea judecatoreasca care nu stiu daca tine cont de acest timp pierdut cat dureaza cercetarea dosarului la politie.
nu am primit nici o dovada de circulatie , nici cu drept de circulatie , nici fara drept de circulatie
adica eu chiar nu am nici un drept , sunt conditionat de cheful fiecarui agent cercetator si probleme lor?
multumesc celor care ati avut rabdare sa cititi si mi-ati dat un raspusn