avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate PFA NECSA IOAN

Activitate PFA NECSA IOAN

Răspuns la discuția taxe notariale
In evidentele contabile, valoarea activului cumparat nu include costurile de achizitie.
Acestea se evidentiaza separat.
Modul in care expuneti problema nu este destul de clar ceea ce da nastere unor intrepretari!
Va sugerez sa va expuneti problema mai concret. Ceva-mi scapa! Dupa radierea de la fisc ...v-ati prezentat la politie pentru radiere? Ce se intelege de aici:"am platit impozitul si nu aveam masina de plata ." Pai daca ati platit impozitul...inseamna ca erati inregistrat cu masina nu?
Deoarece sunteti somera, aceasta perioada este evidentiata ca si vechime in munca! Se intelege deci ca vechime intr-o perioada in care va "merge" vechimea...nu este posibil.
Cat priveste plata...pe perioada practicii..nu cred. Aveti contract cu firma respectiva? Ce prevede acel contract.? Acolo, este sau nu, stipulat acest aspect.
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
IESITI
Răspuns la discuția Hai sa jucam fazan :)
icuri(pana pentru despicat lemne)
Răspuns la discuția Evaluare apartament la partaj
Da, procesul poate dura ! Valoarea de piata este cea valabila la o data cat mai apropiata de periada realizarii tranzactiei de vanzare-cumparare!! Tendintele actuale sunt de scadere. Exista toate "sansele" sa nu obtineti nici 100.000 lei. Expunerea unui bun pe piata respecta regulile acelei piete. Piata imobiliara este mereu in schimbare. Este corect ca si valoarea de piata sa tina cont de aceasta !
Neplacute amanuntele relatate de dvs. Oricum, analize puteti face! Dar un oarecare rezultat cu ce ar schimba situatia?? . #-o
Răspuns la discuția programul prima casa
Putine sanse (imposibile cred) ca dosarul aferent unei astfel de achizitii - utilizand programul-sa treaca de filtrele comisiei. Banca care pune la dispozitie banii, analizeaza , in baza unei expertize de evaluare, valoarea bunului imobil in cauza. Daca acesta este DEJA ioptecat, aproape sigur, dosarul va fi respins! Nu mai discutam de legatura de rudenie dintre cumparator si vanzator!
Răspuns la discuția intabulare constructie
Va sugerez sa consultati un cabinet de cadastru/topometrie. Exista o procedura "standardizata". De aici veti obtine toate datele si costurile aferente procesului de intrare in normalitate.
Incerc a raspunde facand mentiunea ca nu sunt Jurist(de measerie).
Daca la masa succesorala se prezinte doua sau mai multe persoane, este necesar ca valoarea bunului(indiferent de natura acestuia), sa fie acceptata de toti cei implicati. Diferentele de opinii se elimina (de obicei) prin apelarea la o expertiza de evaluare a bunului respectiv. Expertul trebuie sa fie acceptat de toate partile.