avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Curs efectuat prin intermediul AJOFM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Curs efectuat prin intermediul AJOFM

Buna ziua ! Sunt somera si m-am inscris la un curs prin intermediul AJOFM . Pentru o perioada de 6 saptamani vom efectua practica. Trebuie sa specific si cursul pentru care am optat si anume Lucrator Comercial. Practica o vom efectua la un market. 8 ore pe zi de luni pana vineri. Credeti ca ma puteti lamuri la urmatorul aspect ? Perioada aceasta se va considera vechime ? Se pune problema unei remunerari pentru aceasta perioada ? Astept raspuns. Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: PFA NECSA IOAN , Evaluator 09:10, 11 Decembrie 2010
Deoarece sunteti somera, aceasta perioada este evidentiata ca si vechime in munca! Se intelege deci ca vechime intr-o perioada in care va "merge" vechimea...nu este posibil.
Cat priveste plata...pe perioada practicii..nu cred. Aveti contract cu firma respectiva? Ce prevede acel contract.? Acolo, este sau nu, stipulat acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la un curs de reconversie inceput prin intermediul ajofm VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Va rog am o nelamurire si astept un raspuns cu toata seriozitatea la urmatoarea problema : Am fost somera ( ultima viza a fost in luna decembrie 2010), din ... (vezi toată discuția)
Intocmire pontaj iulia2015 iulia2015 Buna ziua. Programul de lucru este de luni pana joi de la 7.30-16.Vinri de la 7.30.- 13.30, de 6 ore.In acest caz cum se intocmeste corect un pontaj ? va ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic - vechime juridica elena claudia ianasi elena claudia ianasi Bună ziua, Vă rog să mă lămuriţi şi pe mine în următoarea problemă: de 2 ani sunt consilier juridic la o societate comercială (fără a fi ... (vezi toată discuția)