avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate vlasceanu raluca

Activitate vlasceanu raluca

conform legii pe ce arie fie in oras sau sat imi pot creste animalele (porci, vaci)?
Poate ma puteti ajuta.
Din mai 2011 nu mai lucrez. Sunt insarcinata in 2 luni, daca ma angajez luna aceasta, noiembrie 2011, beneficiez de indemnizatia de maternitate? sau trebuie sa am 12 luni de cotizatie consecutiv?

Va multumesc.
Daca mi-am depus cererea de demisie cu acordul partiolr , pot sa beneficiez de somaj sau trebuie sa ma dea societatea l-a care am lucrat in somaj ?
Am facut o plata catre un furnizor numai ca am gresit contul.
Societatea caruia i-am virat banii nu mai exista., iar la societatea catre care ar fi trebuit sa virez corect am sold debitor.
Voi plati din banca asa cum trebuia sa fac numai ca intrebarea mea e cum contez in contabilitate ptr ca eu nu mai am sold la furnizorul respectiv.
Răspuns la discuția virat eronat la bugetul de stat
aveti cumva idee cine semneaza aceasta cerere? si cam ce suma ati virat de a avut penalitati de intarziere 1450, daca va mai amintiti, ca sa stiu ce ma asteapta. multumesc mult, doamna simona.
Răspuns la discuția virat eronat la bugetul de stat
da am virat tva catre buget dar am scris cui-ul altei societati. contul este bun. suma apare in fisa fiscala a firmei careia am virat . tva in plus. si as vrea sa o transfer societatii careia trebuia sa fac plata corect.
Răspuns la discuția virat eronat la bugetul de stat
multumesc mult pentru raspuns. dar aveti idee cam in cat timp o sa-i transfere de la data depunerii cererii catre finante. cu aproximatie
si inca ceva model de cerere gasesc..unde la ei trezorerie?
am virat eronat tva de plata la o societate cum imi pot recupera banii?
mentionez ca societatea caruia am virat nu factureaza decat o data pe an, iar anul curent s-a facturat si am si platit ( noi ii suntem clienti) ce pot face va rog ajutati-ma?!!!