Florin Marius Savu 
	    	Consultant fiscal

Florin Marius Savu 
	    	Consultant fiscal	    

t.simona 
	    	Utilizator

t.simona 
	    	Utilizator	    

Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
 Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil 	
			 vlasceanu raluca 
	    	Utilizator

vlasceanu raluca 
	    	Utilizator	    

lulu02	                   

Firma a platit TVA catre Bugetul Statului conform legi in 2007 o suma, dar in  sa utilizat din greseala contul de trezorerie al \"sumelor incasate pt BS in ... (vezi toată discuția)
	                    lulu02	                   

Firma a platit TVA catre Bugetul Statului conform legi in 2007 o suma, dar in  sa utilizat din greseala contul de trezorerie al \"sumelor incasate pt BS in ... (vezi toată discuția)

CrinaV	                   

Va rog sa-mi spuneti in ce cont iban se platesc [b]TVA si IMPOZIT PE PROFIT [/b]restante din anii anteriori cu majorarile de intarziere aferente obligatiilor? ... (vezi toată discuția)
	                    CrinaV	                   

Va rog sa-mi spuneti in ce cont iban se platesc [b]TVA si IMPOZIT PE PROFIT [/b]restante din anii anteriori cu majorarile de intarziere aferente obligatiilor? ... (vezi toată discuția)

rebela_ikariam	                   

Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care contabila unei alte societati , gresind ordinele de plata( fara ca ... (vezi toată discuția)
	                    rebela_ikariam	                   

Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care contabila unei alte societati , gresind ordinele de plata( fara ca ... (vezi toată discuția)