Buna
Sotul meu este incadrat in grad handicap grav din luna Ianuarie anul curent si conform legii este scutit de plata impozitului pe cladiri si teren.Astazi cand m-am dus la primarie sa predau certificatul de incadrare in grad de handicap m-au instiintat ca poate fii scutit doar pe al doilea jumatate de an,deoarece au trecut 6 luni din an.chiar daca certificatul este eliberat in prima luna al anului.Este posibil asa ceva?M-au intrebat : ca de ce nu am mers pina acum,raspunsul meu fiind:in 2008 cind ne-am mutat in aceasta comuna nu s-a tinut cont de certificat si am platit impozitul pe tot anul,am crezut ca nici acum nu va fii scutit de impozit........ . Multumesc, Edit Bakk.
Buna seara
As vrea sa va intreb ,daca trebuie platia taxa de prima inmatriculare.daca proprietarul este incadrat in grad de handicap I si II.Este vorba de doua persoane fiind incadrati in gradele I si II. Multumesc anticipat,Edit Bakk
Buna ziua tuturor,
Interbarea mea este
-daca am adus masina in septembri in tara,la RARo sa fie dusa masina doar la anu(trebuie sa adun bani pt a putea plati taxele), o sa platesc vechea taxa sau cea noua?In afara de contractul de vinzare-cumparare(cea din germania),ce acte mai am nevoie ca sa pot dovedi ca masina a fost adusa in 2010?
Multumesc,edit