avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate edyt72

Activitate edyt72

Răspuns la discuția impozit pe casa
Multumesc pentru raspuns
Buna
Sotul meu este incadrat in grad handicap grav din luna Ianuarie anul curent si conform legii este scutit de plata impozitului pe cladiri si teren.Astazi cand m-am dus la primarie sa predau certificatul de incadrare in grad de handicap m-au instiintat ca poate fii scutit doar pe al doilea jumatate de an,deoarece au trecut 6 luni din an.chiar daca certificatul este eliberat in prima luna al anului.Este posibil asa ceva?M-au intrebat : ca de ce nu am mers pina acum,raspunsul meu fiind:in 2008 cind ne-am mutat in aceasta comuna nu s-a tinut cont de certificat si am platit impozitul pe tot anul,am crezut ca nici acum nu va fii scutit de impozit........ . Multumesc, Edit Bakk.
Răspuns la discuția taxa prima inmatriculare
Multumesc pentru raspuns.
Buna seara
As vrea sa va intreb ,daca trebuie platia taxa de prima inmatriculare.daca proprietarul este incadrat in grad de handicap I si II.Este vorba de doua persoane fiind incadrati in gradele I si II. Multumesc anticipat,Edit Bakk

Răspuns la discuția taxa auto
Multumesc pentru raspunsuri,edit
Răspuns la discuția taxa auto
Multumesc
Discuție taxa auto
Buna ziua tuturor,
Interbarea mea este
-daca am adus masina in septembri in tara,la RARo sa fie dusa masina doar la anu(trebuie sa adun bani pt a putea plati taxele), o sa platesc vechea taxa sau cea noua?In afara de contractul de vinzare-cumparare(cea din germania),ce acte mai am nevoie ca sa pot dovedi ca masina a fost adusa in 2010?
Multumesc,edit