avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa prima inmatriculare

Buna seara
As vrea sa va intreb ,daca trebuie platia taxa de prima inmatriculare.daca proprietarul este incadrat in grad de handicap I si II.Este vorba de doua persoane fiind incadrati in gradele I si II. Multumesc anticipat,Edit Bakk

Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
edyt72, utilizator
Cel mai recent răspuns: edyt72 , utilizator 19:06, 16 Martie 2011
nu exista prevederi pt scutire de la plata taxei de prima inmatriculare pentru persoanele cu handicap
a se vedea ordonanta 50 pe 2008 cu actualizarile ulterioare
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat boala cu handicap grad accentuat utilizatoare utilizatoare Buna ziua, cine cunoaste respectivele legi ,imi poate raspunde si mie,va rog: pot inscrie masina pe numele copilului minor posesor al unui asemenea ... (vezi toată discuția)
Taxa auto redusa pentru persoana cu handicap? ejneb00n ejneb00n Buna seara si la multi ani. Detin un automobil inscris in Italia, euro 2 si mi se pare o crima taxa auto pentru inscriere aici la noi din moment ce masina am ... (vezi toată discuția)
Taxa auto persoana cu handicap accentuat roxanaluminita roxanaluminita Buna seara!sotul meu are handicap accentuat de nevazator. dorim sa achizitionam o masina second-hand pe numele lui. inteleg ca taxa de timbru nu se plateste in ... (vezi toată discuția)