avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Activitate carmengheorghiu

Activitate carmengheorghiu

Răspuns la discuția Detasare jumatate de norma
Daca nu se suspenda contractul, la angajatorul care face detasarea se poate face stat de plata pentru jumatate de norma? Ma intereseaza mai mult daca pot semna bilantul la angajatorul care face detasarea., contractul de munca nefiind suspendat. (Mentionez ca nu sunt contabil autorizat sau expert contabil)
Buna ziua! Un salariat cu norma intreaga poate fi detasat doar cu jumatate de norma la alt angajator? In acest caz se inregistreaza in REVISAL doar detasarea,fara suspendare?
Angajat cu o norma in invatamant si cu o norma in sanatate, functia de baza fiind in sanatate, poate sa aleaga unitatea de unde va beneficia de voucher de vacanta sau este obligatoriu acolo unde are functia de baza?
Se poate vorbi de cumul de functii doar in cadrul aceluiasi domeniu de activitate ? Daca o persoana are doua contracte de munca in invatamant, in total 1 norma si jumatate, vorbim de cumul de functii, iar daca are o norma in domeniul asistentei sociale si o jumatate de norma in invatamant nu este cumul de functii?
Răspuns la discuția Indemnizatie titlu doctor
Multumesc!
Răspuns la discuția Indemnizatie titlu doctor
Persoana are doctorat in stiinte sociale. Beneficiazade indemnizatie pentru titlul de doctor la Directia de protectie a copilului, unde are norma intreaga si functie de baza. Mai lucreaza cu jumatate de norma in invatamant, ca profesor de stiinte sociale. Beneficiaza si aici de indemnizatie pentru titlul de doctor, avand in vedere art.14, alin 2 din Legea 153/2017? Multumesc!
Buna ziua! O persoana angajata cu norma intreaga in domeniul asistentei sociale si cu jumatate de norma in educatie beneficiaza de indemnizatia pentru titlul de doctor la ambele locuri de munca sau doar unde are functia de baza, avand in vedere ca sunt domenii de activitate diferite? Cumulul de functii presupune mai multe contracte de munca in acelasi domeniu?
Răspuns la discuția Administrator SRL-director
Și de conducător auto, pe lângă cele de director.
Răspuns la discuția Concediu de odihna cadru didactic
Multumesc!