avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Activitate nataliss

Activitate nataliss

Răspuns la discuția ADUGARE ASOCIAT INTR-UN SRL
ii vand jumatate din participatiunea mea lui si vreau sa fie si el administrator si asociat este posibil asa ceva?
Buna ziua,
Am un srl in care sunt unic administrator si asociat,vreau sa mai adaug un asociat in aceasta firma cu ce acte trebuie sa ma prezint la registrul comertului?
Buna seara,
Parinti mei sunt plecati in strainatate,ei se vor intoarece in aceasta toamna,pana sosesc ei, vor sa le infiintez o societate comerciala.Ce fel de procura imi trebuie pentru a putea infiinta aceasta societate?
Va rog frumos cine ma poate ajuta cu un formular sau exemplu de procura speciala pentru infiintarea de societate.

Va multumesc
Răspuns la discuția Contract de comodat
Multumesc frumos.
Buna seara,
Am si eu o intrbare cu privire la incheierea unui contract de comodat.
Vreau sa infiintez o societate iar sediul social vreau sa fie in apartament,acest apartament este al socrilor mei dar ei in urma cu ceva timp i-a facut act de vanzare cumparare sotului meu Actul de vanzare cumparare a fost inregistrat doar la judecatorie si s-au oprit aici nu au mai continuat sa il incrie si la administratia financiara (au intervenit niste probleme si au ramas asa...).In momentul de fata impozitul vine de plata tot pe numele socrilor.Intrebarea mea este cu cine inchei acest contract ? cu socrii mei sau cu sotul meu?
Va multumesc