avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat

Buna seara,
Am si eu o intrbare cu privire la incheierea unui contract de comodat.
Vreau sa infiintez o societate iar sediul social vreau sa fie in apartament,acest apartament este al socrilor mei dar ei in urma cu ceva timp i-a facut act de vanzare cumparare sotului meu Actul de vanzare cumparare a fost inregistrat doar la judecatorie si s-au oprit aici nu au mai continuat sa il incrie si la administratia financiara (au intervenit niste probleme si au ramas asa...).In momentul de fata impozitul vine de plata tot pe numele socrilor.Intrebarea mea este cu cine inchei acest contract ? cu socrii mei sau cu sotul meu?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Conta Radulescu , Contabil 23:26, 7 Ianuarie 2011
cu socrii
Multumesc frumos.
Buna seara,

Ca sa nu intre in nulitate absoluta, contractul trebuie facut cu sotul, desi trecerea pe rol fiscal nu a fost inca facuta. din punct de vedere juridic, proprietatea apartine sotului. Sugerez ca sotul sa inregistreze contractul d evanzare cumparare la admin financiara cat mai repede, pentru a evita o amenda si mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social AnaisB AnaisB buna ziua, urmeaza sa imi deschid un srl (microintreprindere) si doresc sa pun sediul social la un imobil (casa) care este pe numele socrului meu. 1/ce ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social ASKIM3GET ASKIM3GET Buna ziua As avea si eu o intrebare Vreau sa infiintez un SRL care isi va desfasura activitatea la sediul social (respectiv locuinta in care stau). ... (vezi toată discuția)
Contract comodat - sediu social dutch dutch Vreau sa infiintez un SRL cu sediul social in apartamentul parintilor mei cu care sa inchei un contract de comodat. As vrea sa stiu daca ei se supun unui risc ... (vezi toată discuția)