avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra1987

Activitate Alexandra1987

Răspuns la discuția Vecinul mi`a intrat pe teren!
Garduri nu au fost. Pt ca am spus ca suntem oameni!Eu nu asi vrea sa il dau in judecata si nici nu vreau daune-interese, pur si simpul vreau sa pot face linistita intabularea.Dar daca el nu vrea sa paraseasca terenul nu imi ramane nici o alta solutie.Va multumesc pt raspunsuri!
Am o proprietate de 2317 m2 . am vrut sa fac intabularea iar cand a venit expertul sa constatat ca am doar 1500m2 m`am gandit ca vecinul a intrat pe terenul meu ,ajunsa la primarie am constatat ca vecinul nu are acte iar ce de la primarie mi`au spus ca daca vecinul nu vrea sa elibereze terenul trebuie sa il dau in judecata.eu timp de 20 de ani am platit primarii impozit pe terenul care este pe acte. in sintuatia aceeasta eu ce ar trebuie sa fac!?sa il dau in judecata sau se poate rezolva fara a ajunge in tribunal!!!!?!?!?
Si am mai gasit ceva interesant...

. SANCTIUNI åN CAZUL NERESPECTǍRII LEGII 307/2006 PRIVIND SITUA IILE DE URGENTǍ (Extrase din HG nr. 537/6 iunie 2007 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele de prevenire şi stingere a incendiilor)
ART. 1
Constituie contravenţii la normele de prevenire şi stingere a incendiilor următoarele fapte şi se sancţionează după cum urmează:
2. cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei:
k) fumatul în locurile cu pericol de incendiu, stabilite prin regulamente interne;
3. cu amendă de la 1.000 lei la 2.500 lei:
j) nedelimitarea, nemarcarea şi nedotarea locurilor special amenajate pentru fumat, în condiţiile legii
Asta ar insemna ca intrun fel sunt obligatii sa amenajeze loc pentru fumat.! NU???
Ok sa admitem ca e curtea lui....dar oare poate face ce vrea el?!.....suntem in nou in robie?!suntem din nou scalavi?! banuiesc ca in pauza pe care o am angajatorul nu ma poate obliga sa faca ceea ce vrea el....sau si atunci e curtea lui?!daca eu in pauza vreau sa mananc, mananc. daca eu vreau sa stau, stau. daca eu vreau sa fumez o tigara , fumez o tiagara.si chestia e ca acolo in "curtea lui" unde ar trebui sa fie vestiar, sala de mese, si loc special amenajat pentru fumatori are doar 2 dinre ele. acu va ramane doar cu unul! si daca e curtea lui el are doar drepturi si angajati doar obligati?!
Angajatorul fratelui meu a hotarat de pe o zi pe alta ca va desfiinta locul amenajat pentru fumatori.....pentru ca dupa cum zice el fumatul dauneaza sanatati.....exista vreo lege care ii da dreptul la angajator sa hotarasca aceste lucruri...sau si cei care fumeaza nu au acest drept?!sa fie oare un fel de discriminare?!