avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate omisomis

Activitate omisomis

Va multumesc pentru raspunsuri. Dar ceva tot nu este clar: daca minorul pleaca singur, ii pot asigura contra cost un serviciu de insotire pe linia aeriana. In acest caz declaratia/imputernicirea notariala se elibereaza in numele linieie aeriene? Simcer nu inteleg.
Care este procedura pe care trebuie sa o indeplinesc astfel incat copilul meu, minor 14 ani impliniti (pasaport individual valabil), sa poata pleca pentru o perioada de maxim doua saptamani intr-o tara din UE?

Mentionez ca: minorul va calatori cu avionul dus-intors iar la destinatie va fi asteptat de catre o persoana apropiata familiei (persoana este majora, cetatenie romana cu domiciliul stabil tot in romania dar are drept temporar de sedere in tara de destinatie)
Va multumesc pentru raspunsuri. Din pacate deplasarea persoanei in cauza ar fi trebuit sa fie maine ceea ce inseamna ca nu exista timpul necesar pentru declaratii la notar si cu atat mai putin pentru cele 24 ore pana la eliberarea provizorie a permisului
Se poate circula in tarile UE doar pe baza dovezii de 15 zile eliberata de agentul de circulatie dupa retinerea permisului auto?