avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Activitate dborsanu

Activitate dborsanu

Răspuns la discuția Decedat chemat in judecata
Pai aici e problema, ca nu are!
E ciudat ca dosarul e introdus in 2013 desi ea e moarta de 6-7 ani, iar cumnata ei stia asta foarte bine.
Pe numele unei vecine decedate de 6-7 ani a venit o citatie, cumnata sa o cheama in judecata pentru un loc de veci. Citatia era lasata la panoul unde e afisata lista de plata-intretinere.
Pot scrie la judecatorie ca cea chemata nu se poate prezenta la termen ca e moarta de cativa ani?
Răspuns la discuția Caine comunitar in fata blocului
Puteti aduce puricii de oriunde de afara, nu neaparat de la ACEL CAINE. Ati facut o fixatie pe el?
La multi ani!


Ce am gasit bun pana acum e termenul de plata, mi se pare corect fata de 20 zile cat erau

Termenul de plată a cotelor de contribuţie la cheltuielile asociaţiei de proprietari, afişate
pe lista lunară de plată, este de maximum 30 de zile calendaristice de la data afişării

Nu tineti cont de Ordinul 1969/2007?
care arata modelul de lista ce trebuie respectat, formular 14-6-28. Acesta prevede expres la cheltuieli pe nr de persoane: salarii/remuneratii INGRIJITOR iar la cheltuieli pe cota parte indiviza cheltuieli administrative, inclusiv salarii, remuneratii, indemnizatii, contracte.

Nu scrie nicaieri ca TOATE SALARIILE se repartizeaza pe cota parte. Unde sunt enumerate toate meseriile pur si simplu nu scrie de ingriitor/femeie, desi lista e suficienta.

Ref. serviciul specializat al Primariei: exista o adresa de acu 3 sapt in care se spune de plata pe nr pers si una de acuu cateva zile in care se zice pe cota parte indiviza, sa respectam L 230, Normele si Ordinul 1969
Daca si-ar face treaba pt care e platita, aceasta discutie n-ar fi existat, indiferent de modalitatea de plata,
S-a tot vorbit de ea acum vreo 2-3 sapt de asta, si ca va fi atacata la Curtea Constitutionala. Probabil ca e deja trimisa spre publicare, va tin la curent
Injtijitorul= femeia de serviciu
Pana in luna aprilie ea era platita pe nr persoane, dupa care apare platita egal de fiecare apartament, indiferent ca e cu 2 sau 3 camere, indiferent de nr persoane (100 lei/20 aprt=5 lei).
Serviciul specializat al primariei Iasi trimite o adresa in care spune ca e platita pe nr persoane si apoi alta adresa in care zice ca e platita pe cota-parte indiviza. Sa respectam L 230, Normele de aplicare si Ordinul 1969/2007.
FEDERATIA ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI scrie ca se plateste pe nr persoane. Asta-i cazul concret.
Deci?
Sper ca n-o sa-mi spuneti ca cei cu 3 camere au parte de mai multe trepte maturate decat cei cu 2 camere. In celelalte parti comune (uscator, subsol, etc) femea de serviciu nu intra.
Ultima e cea de azi: L196 de respingere a OUG 113/2010, publicata ieri in MO 795/2011. Probabil ca diseara apare publicata OUG cu esalonarea pana in 2016
Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Nimeni nu tine cont de Ordinul 1969/2007 care arata modelul de lista ce trebuie respectat, formular 14-6-28. Acesta prevede expres la cheltuieli pe nr de persoane: salarii/remuneratii INGRIJITOR iar la cheltuieli pe cota parte indiviza cheltuieli administrative, inclusiv salarii, remuneratii, indemnizatii, contracte.

Pur si simplu il ignorati?