avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate marijka25

Activitate marijka25

Răspuns la discuția probleme - egalizare salarii
Daca muzeul are functii care sunt incluse in alta anexa din legea 284, se face egalizarea la nivelul acelei familii ocupationale, iar celelalte functii se egalizeaza cu nivelul actual CJ, chiar daca CJ inca nu s-a egalizat la nivel de tara.
Răspuns la discuția probleme - egalizare salarii
Cereti egalizarea cu CJ. Faceti parte din familia ocupationala Administratie, Anexa 1 din legea 284/2010, care are grila si pt fct contractuale. Sunt cuprinse in aceeasi grila functiile din cj si institutii subordonate. Cititi stelutele.
Dar daca un consilier juridic este inregistrat fiscal cu profesia libera de consilier juridic, nu poate incheia contract de servicii juridice (altul decat contractul de munca)?
o persoana este angajata in baza unui atestat emis de o autoritate cu valabilitate pe timp determinat. In desfasurarea activitatii acestui salariat s-au constatat unele disfunctionalitati legate de capacitatea profesionala a acestuia. Este aplicabila procedura prealabila de concediere pentru necorespundere profesionala prin constituirea unei comisii de examinare, ori va trebui sesizata autoritatea care a eliberat atestatul pentru a i se retrage acest atestat?