avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Activitate ktrynl

Activitate ktrynl

Multumesc, dar nu asta am intrebat.
Anul trecut in luna iulie, sotul meu a plecat in Franta la munca cu o firma din Ploiesti. Dupa cateva luni in care nu i s-au dat decat cate doua sute de euro pe luna de mancare sotul meu a venit acasa deoarece si-a dat seama ca a luat plasa, iar firma respectiva nici macar contract nu i-au facut. Acum, patronul nu-i raspunde la telefon iar el nu reuseste sa-si recupereze nici macar diploma de calificare pe care a dcolegii lui care au fost plecati cu ei sunt in aceeasi situatie, iar dupa ce ei au plecat de acolo, au adus in locul lo r alti baiet pe care i-au pus sa semneze niste harti prin care isi luau angajamentul ca nu au voie sa plece de la firma, iar daca pleaca, pier toate at-o in original la inceputul "contractului". Din ceea ce am aflat ulterior firma a avut probleme cu sase luni inainte ca sotul meu sa fie angajat si are f mari datorii la stat si nu numai. Precizez ca sotul meu nu este singurul in situatia aceasta. Toti restantele financiare. Ce ar trebui sa facem ca sa recuperam macar actele?
Eu am terminat in urma cu ceva ani Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. Acum in Iulie dau si examenul de disertatie. Am lucrat pana acum (am 23 de ani vechime) pe un post de studii medii in cadrul unui DGASPC din Bucuresti ca inspector (personal contractual) Acum am doua posibilitati de a trece pe studii superioare si nu stiu care din cele doua ar fi mai avantajoase pt mine pe termen lung, dpdv financiar. Unul din posturi ar fi ca educator de specialitate in cadrul protectiei copilului. Aici as porni ca debutant pe un post de personal contractual, desi eu am mai lucrat ca educator cu studii medii aproximativ 10 ani. Celalalt post ar fi de inspector in cadrul directiei sociale, ceea ce ar insemna sa trec pe functionar public, studii superioare dar tot debutant. Nu stiu ce sa fac. Va rog sfatuiti-ma! spuneti-mi care este perioada de debutant pe personal contractual si care pe functionar public? Ce ar trebui sa fac pt a fi in avantajul meu? multumesc!
Buna ziua. As dori sa stiu cat poate sta pe un post de debutant o persoana care este absolvent de master. Ma refer la un post de functionar public? Multumesc.
Răspuns la discuția trecerea pe studii superioare
Asta cred si eu. Problema mea este ca nu stiu cat este de corect ca, colega mea care a terminat dreptul sa fie trecuta pe studii superioare , iar eu nu.
Răspuns la discuția trecerea pe studii superioare
Din pacate sunt personal contractual
Lucrez ca inspector la Serviciului de Informare Cetateni, din cadrul DGASPC. Bucuresti. Am absolvit facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei in anul 2010.
Anul acesta colega mea nou angajata, absolventa de Drept a fost trecuta pe studii superioare iar eu nu, desi am o vechime in cadrul directiei de mai bine de 15 ani. As dori sa stiu daca exista posibilitatea sa trec pe studii superioare si daca exista o lege pt asa ceva. Mentionez ca acum sunt masterand in cadrul Facultatii de Sociologie.
Multumesc