avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate teo53

Activitate teo53

Răspuns la discuția caine trecut la intretinere
curatenia, lumina pe scara etc trebuie asigurata si pr caine indiferent de rasa.
Am un PFA in casa tatalui meu, consumul energiei electrice este inclus in consumul casei(contoar comun). Trebuie sa separ cunsumul firmei(coafor) de cel al casei?Am decomodat pentru incaperea respectiva si nici proprietarul nu-mi cere asa ceva.Multuesc.
Răspuns la discuția Declaratii fiscale PFA
multumesc!
Am un PFA( coafor) infiintat si inregistrat in mai 2014, ce declaratii fiscale si pana la ce data trebuiesc depuse? Multumesc pt raspuns!
Răspuns la discuția Recuperare certificat de nastere
imi trebuie la inscrierea la scoala. , iau duplicat. multumesc pt raspuns
am divortat de comun acord la notariat. copilul in varsta de 6 ani s-a stabilit sa ramana la mine(mama). acum tata nu vrea sa-mi dea certificatul de nastere al copilului. cum pot sa-l recuperez?
este legal ca societatea care distribuie apa rece unei asociatii de locatari(societate administrata de consiliul judetean)sa intrerupa distribuirea apei RECI tuturor locatarilor pe motiv ca sunt cativa care nu si-au platit consumul de apa rece( proprietarul cu datoria ce mai mare fiind primaria orasului)?
multumesc mult!
copilul l-am luat cu mine la parintii mei. deci el locuieste la parintii lui( unde am locuit si eu si copilul) iar eu aculm locuiesc la parintii mei, am luat si copilul fara acordul lui. nu ne intelegem la cuustodia copilului. pentru divort suntem amandoi de acord dar tot amandoi vrem copilul.
cum trebuie sa procedez pentru a obtine custodia copilului minor? sant casatorita legitim. din casatorie a rezultat un copil. acum este minor. am locuit cu sotul, copilul si cu socri, in casa lor.din cauza neintelegerilor cu sotul am decis sa plec la parinti cu copilul, fara acceptul sotului si a socrilor. momentan nu -mi permit financiar sa intentez divort dar vreau cu orice pret sa am copilul(fetita 5 ani) cu mine. sotul si socrii vor sa-mi ia copilul. cum pot obtine custodia copilului pana pot intenta divortul?