avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Activitate Matrixw

Activitate Matrixw

Răspuns la discuția SANCTIUNE
Dna Freelis.
Ceea ce sustine Dnisoara Quijote de fapt este o aberatie, apropo eu am fost directorul de banca iar ea este autorul moral al concedierii mele.
Contrar celor spuse de d voastra nu se mai poate angaja raspunderea disciplinara a acestuia deoarece acesta adica eu am fost concediat dupa cateva zile ce s a inaintat plangerea penala, iar aceasta nu poate fi pus in miscare deoarece s a dat SUP pt ca fapta nu exista.
Iar d soara afland ca am sanse mari de castig in procesul intentat impotriva bancii incepe sa si faca griji deoarece stie ca daca ajung inapoi atunci sansa ei sa mai ramana angajata a bancii este egala cu ZERO.
De asta se tot intereseaza.
pana acuma acestea au fost etapele judecarii.
30/11/2010 Amână cauza
Solutie: În vederea revenirii cu adrese către terţii popriţi pentru a se răspunde la solicitările instanţei, şi citarea părţilor lipsă,
11/01/2011 Amână cauza
Solutie: În vederea repetării procedurii de citare faţă de părţile lipsă, a trimiterii unei adrese către ORC Sf.Gheorghe şi a revenirii cu adrese către terţii popriţi pentru a se răspunde la solicitările instanţei.
15/02/2011 Amână cauza
Solutie: Faţă de faptul că nu s-au conformat instanţei se va aplica câte 1500 lei amendă pentru terţii popriţi, şi se va comunica încheierea prin care s-a dispus măsura amenzii, şi revenirea cu adrese către aceştia
22/03/2011
Solutie:

credeti ca in acest caz pot cere amanare pt pregatire aparare?
Ma ajuta cu ceva faptul ca am fost concediat ilegal si acum pe rol un dosar contestare decizie concediere?
Pana nu este validata poprirea CAR ul are dreptul de a retine bani de la giranti?
Intreb acest lucru deoarece deja acum o luna si jumatate a retinut anumite sume de la giranti.
Maine am citatie la judecatorie pt validare poprire debitor si tert poprit.
Exista vreo metoda prin care sa obtin o amanare de 2-3 luni a validarii popririi pt ca cei de la CAR sa nu poata retine ratele de la cei 3 giranti.

Multumesc
buna seara.
In timpul unei cercetari disciplinare am fost acuzat de un membru al comisiei ca il filmez cu camera ascunsa intr un pix.In acel moment a depus plangere penala ca il filmez pe proprietate privata si fara acordul lor.
A venit politia cu plangerea, m au perchezitionat in fata unui martor s a constatat ca nu exista nici o camera in pix.
Am solicitat politiei sa faca expertiza pixului la criminalistica , au si facut , am raportul de expertiza din care reiese ca nu a avut nici o camera.
Acuzatia a fost facuta cu scopul de a termina discutia in cadrul cercetarii disciplinare cat mai repede deoarece intre membrii comisiei era si o persoana cu functie destul de mare in fata caruia am inceput sa abordez subiecte care erau incriminatorii fata de persoana care a formulat plangerea penala.
Cel care a formulat plangerea penala a fost director de securitate si stia foarte bine ca acel pic nu are camera video ascunsa.

Ce sanse credeti ca am in cazul unui plangeri penale pentru denunt calomnios?
Se pot cere daune morale avand in vedere ca perchezitia s a efectuat in vazul prietenilor si a cunostintelor care se uita din afara cladirii la tot circul, cladirea fiind din sticla, si pentru daunele morale ocazionate de urmarirea penala.
Intre timp dosarul a fost inchis cu SUP.
Răspuns la discuția delegare drept de semnatura
doar pentru ca este o practica veche asta nu inseamna ca este si legala, la fel ca si prostitutia e veche dar nu si legala.
Eu de unde stiu de exemplu ca decizia a fost semnata de o persoana competenta si nu de catre femeia de servici care spala toaleta.La banca de ce se cere fisa de specimen?
Daca va trimite sefu sa semnati un ordin de plata fara specimen puteti face?
Degeaba a luat "al mare" aceasta hotarare ca daca nu puteti dovedi si nu prezentati la banca inputernicirea nu sta nimeni de vorba cu dumneavoastra.
Răspuns la discuția delegare drept de semnatura
Speta concreta este urmatoarea.
Intr o decizie de concediere este trecut reprezentant legal dl X care este administratorul societatii persoana care are dreptul de a concedia conform prerogativelor oferite de actul constitutiv.La sfarsitul deciziei este trecut numele lui, iar semnatura este a unei alte persoane, dar nu indica absolut nimic cui apartine semnatura respectiva.
Eu inteleg ca are probabil procura sau o decizie si ca poate semna, dar eu de unde stiu acest lucru?
Am avut si eu procura pt semnarea contractelor de ipoteca dar trebuia sa mentionez obligatoriu in contractul de ipoteca numele meu si procura speciala in baza careia semnez in numele angajatorului.
Nu ar fi normal sa se treaca numele persoanei care semenaza si actul in baza careia poate semna fiind vorba totusi despre o decizie de concediere?
Buna seara.
In cazul in care aministratorul unei societati inputerniceste " prin procura speciala, mandat, decizii etc"o persoana din cadrul firmei sa semneze in locul lui anumite acte atunci in actul respectiv nu ar trebui sa apara si numele persoanei care semneaza si inputernicirea, mandatul, procura in baza careia semneaza?
Ce valoare juridica are un act unde este trecut numele administratorului ca si repr legal si semnatura nu i apartine, ci semnatura este a unei persoane la care nu se face absolut nici o referire in documentul respectiv.
Buna ziua.
Am un credit de nevoi personale la o banca in val de 60.000 ron, fara nici un fel de garantie. Nu am mai platit ratele din Iunie 2010 pe motiv ca am fost concediat de la locul de munca.
In cazul in care castig procesul cu conflictul de munca ce sanse am sa cer daune materiale angajatorului avand in vedere ca din cauza concedierii ilegale nu am putut platii ratele si mi s au impus anumite dobanzi penalizatoare si cheltuieli de executare in val de aprox 8.000 ron.
Daca nu mai platesc deloc ce poate sa mi faca avand in vedere ca nu am nici un bun imobil sau mobil urmaribil, nici venituri salariale.

Am un credit si la un CAR dau banii lunar la giranti si platesc ei, dar azi am fost la CAR si am solicitat un extras sau fisa cont pentru a vedea ce sume sau rambursat si ce anume a fost diminuat prin acele rambursari, rata, dobana sau cheltuieli de executare, dar au refuzat acest lucru, mi au spus ca nu pot emite asa ceva ci o sa mi dea o adeverinta scrisa de mana.
Mi se pare suspect acest lucru, cum pot legal sa le solicit un extras al creditului?
multumesc
Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti unde trebuie sa depun o sesizare catre BNR cu privire la o banca "cu care lucrez" care a avut tupeul sa afirme atat verbal cat si scris intr un document editat de directorul de vanzari al bancii ca FIRMA MEA ESTE DE RAHAT, si FIRMA ESTE IN INSOLVENTA.
Acest document a ajuns nu stiu prin cine la majoritatea furnizorilor mei lucru care mi a afectat enorm relatiile de afaceri cu partenerii de afaceri.
Firma mea merge foarte bine , nu s a aflat si nici nu se afla sub incidenta procedurii de insolventa.
Directorul agentiei bancare al bancii a depus plangere penala impotriva dir de vanzari si al unui consilier de clientela care au editat si distribuit acest document.
Eu personal nu mai pot sa lucrez cu astfel de oameni care fac ma defaimeaza in asa hal, si vreu sa solicit de la BNR sa suspende aceste persoane din functie avand in vedere ca exista plangere penala impotriva celor 2 angajati.
Conducerea bancii nu vrea sa i suspende deoarece au fost complici la toata grozavia asta.

Intrebarea 2-
Pot posta pe net plangerea penala formulata impotriva lor?
Ce risc daca postez aceasta plangere?
Va multumesc pentru raspunsuri.
Va doresc o seara placuta.