avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Validare poprire- ce trebuie sa stiu
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Validare poprire- ce trebuie sa stiu

Maine am citatie la judecatorie pt validare poprire debitor si tert poprit.
Exista vreo metoda prin care sa obtin o amanare de 2-3 luni a validarii popririi pt ca cei de la CAR sa nu poata retine ratele de la cei 3 giranti.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Matrixw , utilizator 21:42, 21 Martie 2011
Solicitati un termen pentru lipsa de aparare ,poate reusiti. Oricum ,pana se redacteaza sentinta si pana ramane irevocabla cred ca trec 2 luni .
Va prezentati maine si solicitati un termen pt a va angaja avocat, dar probabil va fi mai scurt de 2-3 luni...mai vedeti atunci.
pana acuma acestea au fost etapele judecarii.
30/11/2010 Amână cauza
Solutie: În vederea revenirii cu adrese către terţii popriţi pentru a se răspunde la solicitările instanţei, şi citarea părţilor lipsă,
11/01/2011 Amână cauza
Solutie: În vederea repetării procedurii de citare faţă de părţile lipsă, a trimiterii unei adrese către ORC Sf.Gheorghe şi a revenirii cu adrese către terţii popriţi pentru a se răspunde la solicitările instanţei.
15/02/2011 Amână cauza
Solutie: Faţă de faptul că nu s-au conformat instanţei se va aplica câte 1500 lei amendă pentru terţii popriţi, şi se va comunica încheierea prin care s-a dispus măsura amenzii, şi revenirea cu adrese către aceştia
22/03/2011
Solutie:

credeti ca in acest caz pot cere amanare pt pregatire aparare?
Ma ajuta cu ceva faptul ca am fost concediat ilegal si acum pe rol un dosar contestare decizie concediere?
Pana nu este validata poprirea CAR ul are dreptul de a retine bani de la giranti?
Intreb acest lucru deoarece deja acum o luna si jumatate a retinut anumite sume de la giranti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire MihaiCL MihaiCL Buna ziua. Am avut un credit la un CAR pe care nu am putut plati o perioada. S a inceput executarea silita a girantului, s a trimis poprire la firma la care ... (vezi toată discuția)
Desființarea popririi din inițiativa terțului poprit? Lazlow Lazlow Societatea noastră are calitatea de terț poprit în cadrul unui dosar de executare. Conform dispoziției de poprire, [b]avem obligația de a indisponibiliza ... (vezi toată discuția)
Validare poprire Popescu V. Alexandru Popescu V. Alexandru Poprirea este una din caile de executare silita pt.sume de bani. Daca s-a incuviintat executarea in instanta ( fara a se contesta de catre debitor ulterior)- ... (vezi toată discuția)