Buna ziua!
Am un balcon la parterul blocului. Este prezent in cadastru apartamentului, deci este inregistrat si autorizat. Din cauza faptului ca a fost construit defectuos din prima eu doresc sa il refac. Nu voi schimba forma lui insa voi reface peretii laterali de la zero si voi reface placa pe care sta pentru ca s-a lasat cativa centimetri. Este nevoie de o autorizatie de constructie in acest caz?
Am o mare problema. Datorita unor amenzi neplatite mi s-a spus la taxe si impozite ca nu pot radia masina. Ce solutii am in vederea radierii acesteia fara a platii amenzile? Chiar nu se poate face nimic? Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Buna ziua. Problema mea este ca am achizitionat de la un individ (persoana fizica) un autoturism si avand in mana certificatul fiscal al vanzatorului nu mi s-a permis inscrierea acestuia pe numele meu la taxe si impozite pe motiv ca am amenzi neplatite. Adica, mai pe scurt, nu pot inscrie masina pe numele meu la taxe si impozite daca am amenzi neplatite. Este legala sau abuziva decizia directorului de acolo? Ce trebuie sa fac? Va rog ajutati-ma cu un sfat. Multumesc.