avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie renovare balcon la parterul blocului
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie renovare balcon la parterul blocului

Buna ziua!
Am un balcon la parterul blocului. Este prezent in cadastru apartamentului, deci este inregistrat si autorizat. Din cauza faptului ca a fost construit defectuos din prima eu doresc sa il refac. Nu voi schimba forma lui insa voi reface peretii laterali de la zero si voi reface placa pe care sta pentru ca s-a lasat cativa centimetri. Este nevoie de o autorizatie de constructie in acest caz?

Alte discuții în legătură

Achizitionare apartament cu balcon fara autorizatie Catalincata27 Catalincata27 Doresc achizitionarea unui apartament de 2 camere cu balcon construit de proprietar ,situat la parterul unui bloc, prin intermediul unui credit bancar ... (vezi toată discuția)
Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)
Acoperire fara autorizatie balcon in bloc nou yna13 yna13 Am achizitionat un apartament la parter in bloc nou. Terasa apartamentului mea este mai lunga cu 2,50 m si mai lata cu 50 cm fata de balcoanele apartamentelor ... (vezi toată discuția)