avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Activitate padarom

Activitate padarom

Au aparut preluarile in raport. Probabil ca, speriati de consecintele netransmiterii la timp a datelor, multi dintre noi, am retransmis fisierele... Acum apar toate preluate!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asa am facut si eu, am repetat transmiterea si tot nu apare in raport. Am sa merg personal la sediul din Radu Voda. Va tin la curent. Cu toate ca am inteles ca legea nu cere sa listam acest raport, dar atunci cum avem confirmarea ca sunt operate datele noastre?
Am un calculator nou, cu memorie mai mare si ma confrunt cu 2 probleme: Am descarcat pe noul calculator direct versiunea 606, pentru ca se oferea aceasta posibilitate, dar nu am putut sa descarc baza de date salvata din calculatorul vechi; cealalta problema este ca, desi am transmis registrul cu modificari la reges si pe portalul lor spune ca s-a preluat registrul si se proceseaza datele, in raportul de preluari nu regasesc fisierele transmise. Cum procedez?
Răspuns la discuția Taxe majorate angajati part time?
Va multumesc si va doresc o zi buna!
Doresc sa stiu daca de la 1 august 2017, a intrat in vigoare ordonanta care obliga societatile comerciale sa plateasca taxe integrale la nivelul salariului mediu si pentru salariatii angajati cu 2 , 4 sau 6 ore? Multumesc!
Răspuns la discuția Legislatia muncii
Multumim frumos pentru raspuns. Toate cele bune.
Un medic care a lucrat în sistemul sanitar de stat s-a pensionat anticipat, dar încă dinainte de pensionare era si persoana fizica autorizată, poate sa colaboreze cu un spital ca persoana fizica autorizată si sa beneficieze si de pensie? Mulțumesc.

Răspuns la discuția impozit pe dividende
Multumesc pentru raspunsul dvs, dar conform adresei de raspuns de la Adm Financiara, plata s-a efectuat corect si in contul de mai sus, asa cum reiese din fisa de platitor anexata la raspuns.
pentru ca faceam reclama firmei pe google si eram platitori de tva, a trebuit sa ne insscriem in registrul operatorilor intracomunitari;

de la 1 februarie cand am indeplinit conditiile si am devenit neplatitori de tva, automat am fost radiati de administratia financiara din registrul operatorilor intracomunitari;

in conditiile in care, din martie cred, Google a deschis un birou in Romania, pentru a face reclama firmei mele pe Google, mai este necesara inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari?

multumesc
Răspuns la discuția impozit pe dividende
RO04TREZ70420030104XXXXX impozit pe venituri din dividende