avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA mai este necesara inscrierea in registrul operatorilor ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

mai este necesara inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari?

pentru ca faceam reclama firmei pe google si eram platitori de tva, a trebuit sa ne insscriem in registrul operatorilor intracomunitari;

de la 1 februarie cand am indeplinit conditiile si am devenit neplatitori de tva, automat am fost radiati de administratia financiara din registrul operatorilor intracomunitari;

in conditiile in care, din martie cred, Google a deschis un birou in Romania, pentru a face reclama firmei mele pe Google, mai este necesara inscrierea in registrul operatorilor intracomunitari?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena TOCU , Avocat 19:39, 26 Septembrie 2011
inregistrarea e necesara atunci cand una din partile contractante se afla intr-un alt stat membru si ambele parti contractante au cod valid de TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl neplatitor tva inregistrat in roi adi1970 adi1970 SRL platitor de TVA lunar in 2010, cifra de afaceri pentru 2011 de 9000 Euro, inregistrat in ROI cu achizitii intracomunitare in valoare de 6000 Eur in 2011, a ... (vezi toată discuția)
Inscrierea in roi a unui traducator liber-profesionist iulianmh iulianmh Sunt traducator-interpret de limba italiana si colaborez uneori direct cu clienti din Italia. La eliberarea facturii, clientul italian mi-a cerut codul care ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)