avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate supermoni

Activitate supermoni

Bună seara .
Am lucrat la o benzinărie.
În luna noiembrie 2018,luna în care s a deschis și benzinărie,ni s a spus că trebuie să mergem la un curs ,să obținem autorizare de operator umplere recipiente gpl.
Toate bune si frumoase,la început.
Șeful de stație ne-a pus să semnăm că dacă plecăm înainte de 2 ani din firmă ne oprește banii pe curs.
La unii colegii scria de 800 lei,la alții 900 lei.
Cursul respectiv a fost curs de recalificare profesională și din ce scrie pe certificatul de absolvire,e plătit din fonduri ue,nicidecum din banii firmei.
Celorlalți colegi,care au demisionat înaintea mea,nu li s a oprit nici un ban,mie însă da, că așa vrea șeful de stație.
Una dintre nemulțumirile mele e că nu mi s-au dat restul de bani,a doua că unul dinte foștii colegi consumă alcool la locul de muncă cu stirea șefului, a treia eram forțați de sef să umplem și butelii.
Ce pot să mai fac?
Am făcut sesizare la itm și nu am primit nici un răspuns încă.
Ce mă sfătuiți?
Bună seara.
Până în urmă cu 2 luni,am lucrat într o benzinărie. Din cauza că șeful de stație ne teroriza psihic pe noi,angajații,unul câte unul și-a dat demisia de acolo,în decursul unui an,primele demisii au fost la nici două luni după deschiderea stației.
Acum ,la 2 luni după plecarea mea,fostul șef de stație a început din nou cu mesaje și tel de amenințare.
Sincer vă spun că sunt o persoană sensibilă ,de aceea am ales să îmi dau demisia de acolo pt ca nu mai suportam stresul la care eram supusă.
Ce sfat imi dați?
Cum mă puteți ajuta?
pentru a construi o casa alcatuita dintr-o camera si terasa langa,am nevoie de proiect sau doar autorizatie de constructie? este vorba de o localitate rurala,intr-o gradina.
Buna ziua si bun gasit ....Rog pe oricare dintre cei prezenti sa-mi explice ce inseamna urmatoarele """""Tip solutie: Suspendat
Solutia pe scurt: aplic art-155 ind. 1 c.p.c.
Document: Încheiere - Suspendare """".... ce se face in acest caz? E vb de o persoana care printr-un contract fals,a ocupat o proprietate...In urma acestei decizii a instantei as putea merge sa dau afara persoana respectiva de pe proprietate? Va multumesc ..:luck:
Discuție mostenire
Rudele de gradul 3 au dreptul la mostenire? In acest caz e vb de stranepoti de sora.Va multumesc.
Răspuns la discuția societate comerciala
unmoeglich a scris:

Daca nu aveti datorii fata de bugetul de stat, faceti o hotarare de dizolvare a societatii(prima etapa), daca nu sunt probleme cu finantele, stat+diversi creditori, puteti trece la etapa a 2-a, radierea societatii. Faceti un drum la finante si aflati daca aveti vreo datorie(chiar si "un leu" va blocheaza mentiunea de dizolvare).


multumesc mult
Răspuns la discuția societate comerciala
cum pot sa o dizolv?multumesc
Buna ziua.Am o firma ,care a fost suspendata pe o perioada de trei ani,adica pana la 1 sept 2012.Intrebarea mea este : ce trebuie sa fac acum? Firma nu are activitate,nici nu a avut inainte de suspendare,dar din cauza impozitului forfetar am suspendat-o in 2009. Se mai plateste acel impoziot?
Răspuns la discuția somatie
da...scrie ca trebuie publicat intr-un ziar de circulatie nationala,dar avocata mea spune ca e suficient sa dam anuntul in cel local....ca ma sfatuiti sa fac?
Dar mama mea ar avea drept de mostenire dupa bunici,in cazul acesta?