avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate cristy29

Activitate cristy29

Răspuns la discuția PFA si firma
Multumesc pentru raspuns.
As mai avea cateva aspecte de clarificat:

1.Puteti sa imi comunicati mai exact de ce acte as avea nevoie pentru a ma inregistra ca PFA?

Am gasit pe internet un articol care mentioneaza faptul ca la inregistrare pot sa aleg sa fiu neplatitor de TVA. Mentionez ca sunt traducator autorizat si doresc sa colaborez cu diferite firme. Avand in vedere acest aspect si ca nu achizitionez produse sau nu este un alt tip de activitate decat traducere, as putea sa optez ca neplatitor de TVA.Sau cum e mai bine sa aleg pentru acest domeniu?

2.Referitor la impozitul pe care il platesc eu. Cum se calculeaza acesta ?(avand in vedere ca voi realiza traduceri sau voi preda ).
Discuție PFA si firma
Buna ziua,

Imi pare rau ca nu am avut timp sa rasfoiesc toate discutiile despre PFA, dar poate ma puteti ajuta.
Doresc sa devin PFA si sa lucrez cu o companie, in regim part-time.
As vrea sa stiu daca se mai face un contract individual de munca, care sa fie inregistrat la ITM, sau pur si simplu va fi doar un contract intre mine, ca PFA si companie, fara sa mai fie inregistrat la ITM.
Astept mai multe informatii pe acest subiect.
Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Divort
nu avem copii, iar in ceea ce priveste bunurile comune nu sunt multe de impartit si am cazut de acord in ceea ce priveste acest subiect.
as dori sa stiu un amanunt legat de citatie- este adevarat ca primesc citatia in functie de stabilirea termenului de judecata, adica cu +/- 2 saptamani inainte de termen.
multumesc anticipat
Răspuns la discuția Divort
va trebui sa ma reprezinte un avocat - in situatia in care sunt de acord cu cele mentionate in actiunea de divort si as dori ca divortul sa se judece in lipsa mea?
Discuție Divort
Buna ziua,

As dori si eu cateva lamuriri in legatura cu un divort.
Sotul meu a depus actele de divort la tribunal. Din cele spuse de el, voi primi in scurt timp o citatie. Mentionez ca eu locuiesc in strainatate (desi momentan nu lucrez). Care sunt pasii care trebuie sa ii urmez de la primirea citatiei?
Multumesc anticipat