avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters202274

Activitate ContSters202274

Răspuns la discuția cesionare actiuni firma
Doriti sa deveniti asociat unic poate, chiar daca in acelasi timp si administrator.

Pentru d-l george_neagu: care este numarul minim de actionari dintr-o SA? Nu cumva 2 ? Ca d-na zice ca preia ea tot si ramane singura, asta se poate numai la SRL-uri.....
Contractul de inchiriere precum si contractul de comodat, incheiat intre 2 persoane juridice NU se inregistreaza la administratia financiara..
Daca acel spatiu este destinat sediului social, atentie, doar sediului social, si nu unui punct de lucru, atunci se urmeaza procedura obtinerii certificatului si adeverintei necesare la registrul comertului pentru schimbarea sediului social.
Răspuns la discuția Intampinare la somatie de plata
Sau puteti pana incepe procesul dar si dupa sa mergeti la mediere, in cond. legii 192/2006, in prezenta unui mediator autorizat din Tabloul mediatorilor.
Puteti negocia acolo cu partenerul o modalitate de plata, rate ,etc. PUteti incheia un acord de mediere pe baza caruia judecatorul va da o hotarare care va respecta acordul, sau puteti ramane la faza de acord, acord insa, trebuie sa stiti, daca nu va veti respecta promisiunile de acolo, partenerul il poate investi cu formula executorie.
Avantajul este ca poate obtineti prin negociere niste termene mai largi fata de cum s-ar putea pronunta judecatorul.
Răspuns la discuția inchidere punct lucru
O hotarare a adunarii generale de radiere a punctului de lucru si depunerea odata cu hotararea a certificatului constatator pentru acel punct de lucru.(registrul comertului)
Răspuns la discuția Autorizatii de functionare
Ca sa va aduceti singur marfa din China trebuie sa aveti activitati de import export care sunt materializate in codul CAEN prin comert cu ridicata...diverse coduri, functie de ce doriti sa aduceti
Poate face plangere daca demonstreaza ca d-voastra i le-ati blocat si d-voastra puteti face plangere la ITM ca nu a facut contract desi ati muncit si nu a platit.
Răspuns la discuția Plati furnizori cu numerar
Cum bine ati zis este interzisa plata fragmentata a facturilor mai mari de 5000 ron.
Doamna are o factura de 6000 ron , deci nu poate fi fragmentata(ma refer la cash)
Răspuns la discuția Problema cu contul
Daca ei afirma acest lucru sa va dea ei numarul acestei norme....
Răspuns la discuția Tabel cu proprietarii din bloc ?
Sunt zeci de blocuri, cel putin din Bucuresti, in care intru si unde nu vad decat numarul de apartament si nici un nume. De ce credeti ca ar fi obligatoriu sa trec si numele? Adica daca vad nr. x de apartament nu o sa platesc pentru ca nu am si numele?
Ia cititi si vedeti ce a scris Cristea Marina?! Va mai mentineti afirmatia? Si daca domnul avea codul CAEN in actul constitutiv si nu-l avea autorizat? Mai era nevoie de hotarare?