avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tabel cu proprietarii din bloc ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tabel cu proprietarii din bloc ?

Presedinta imi tot spune sa i fac un tabel cu toti proprietarii din bloc pentru a fi afisat in scara blocului , i-am spus ca nu mai este la moda si ca ma interesez daca este obligatoriu .
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:46, 9 Iunie 2011
Nu este obligatoriu si mai este si daunator pentru tot felul de indivizi dubiosi care circula prin blocuri. Ia ganditi-va, o mamaie sarmana, care nu are nimic scris pe usa, dar ii figureaza numele jos, la avizier, vine hotul si cand ii suna la usa o ia la fix cu numele, biata batrana deschide imediat.
Toata lumea scrie doar numarul apartamentului.
Nu numai ca nu este obligatoriu, dar la noi in bloc si nu numai la noi politia / sectoristul din ordine de mai sus probabil, nu stiu exact de unde, au interzis afisarea numelui proprietarului exact pentru protectie contra hoti si alti infractori.
Si apropo voi mai posta imediat un mesaj ref. ce a patit o vecina cu contoarele de apa.
Apropos, credeti ca am putea afisa si listele de cheltuieli fara nume? doar nr de apartament? tot pt protectia babutei??
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2011
valitinu, utilizator
La noi in asociatie dintotdeauna au fost afisate listele de plata la fiecare scara de bloc, cu numele si prenumele proprietarului.
Nu am avut cereri, solicitari ale proprietarilor sau a altcuiva (politie, primarie...) in sensul de a nu afisa numele si prenumele.
La fel si pe interfonul de la intrare, in dreptul numarului apartamentului este scris clar numele si prenumele proprietarului.
Sunt zeci de blocuri, cel putin din Bucuresti, in care intru si unde nu vad decat numarul de apartament si nici un nume. De ce credeti ca ar fi obligatoriu sa trec si numele? Adica daca vad nr. x de apartament nu o sa platesc pentru ca nu am si numele?

Alte discuții în legătură

Suntem propretari , locatari in bloc cu 8 apartamente. nu avem ... ili47 ili47 Suntem propretari , locatari in bloc cu 8 apartamente. Nu avem usa cu interfon , numai noaptea incuiam usa , Este obligatoriu afisarea in casa scârii de ... (vezi toată discuția)
Numele fiicei pe listele de plata florican florican Buna ziua, Avem in proprietate doua apartamente. Intr-una stau eu cu sotul, in cealalta sta fiica noastra cu sotul. Pe tabelul nominal al ... (vezi toată discuția)
Afisarea cheltuielilor la bloc sneki sneki Buna ziua ! Asi dori sa stiu daca exista un cadru legal sau o cale de atac la afisarea cheltuieliror lunare la bloc. Mai precis eu nu imi doresc sa apara in ... (vezi toată discuția)