avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate vicku

Activitate vicku

Răspuns la discuția Susta lui Base'
modelul Putin :))
Răspuns la discuția Susta lui Base'
are,are ca face el multe prostii da-l duce capu' cat pe alti 10 din politica. acuma problema apare...sa-ncerce poate, dar sa-l voteze romanii... nu stiu. sau se bazeaza pe milionu' de voturi din Paris via Baconschi ? :P
Discuție Susta lui Base'
Este adevarat ca in cazul in care al 2-lea mandat al unui presedinte este incomplet acesta poate candida din nou ? Practic pentru a 3-a oara ?
Discuție Ca de obicei...
Art. 15, Legea nr. 295/2004 precizeaza la conditia h. "nu au săvârşit vreuna dintre contravenţiile pentru care legea prevede revocarea dreptului de procurare, deţinere sau, după caz, port şi folosire a armelor;"... este vorba de acordarea autorizatiei de arme letale. Stie cineva la ce contraventii se refera ?
Răspuns la discuția Cazier?
va multumesc pentru raspuns !
Discuție Cazier?
In urma anchetarii de catre DIICOT pentru posesia unei substante aflate in tabelul 3, la droguri de risc intr-o cantitate extrem de mica, procurorul a dispus scoaterea de sub urmarire penala si sanctionarea cu amenda administrativa in valoare de 300 de lei. Apare ceva la cazier ulterior ?
Buna ziua as dori sa stiu daca trebuie indeplinite conditiile gasite intr-un model de fisa de post de pe internet legate de vechimea in domeniu si de studiile superioare necesare pentru a putea fi angajat ca director general intr-un srl-d nou infiintat. In model se cere experienta in domeniu de minim 5 ani si pe post de minim 3. Sunt conditii obligatorii impuse de stat ?..