avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 258 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa de post- director general
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa de post- director general

Buna ziua as dori sa stiu daca trebuie indeplinite conditiile gasite intr-un model de fisa de post de pe internet legate de vechimea in domeniu si de studiile superioare necesare pentru a putea fi angajat ca director general intr-un srl-d nou infiintat. In model se cere experienta in domeniu de minim 5 ani si pe post de minim 3. Sunt conditii obligatorii impuse de stat ?..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 11 Aprilie 2011
1. Pentru societatile cu capital privat nu sunt obligatorii aceste cerinte pentru ocuparea postului.
2. Conditiile pentru fiecare post sunt stabilite de fiecare angajator.
Nu sunt obligatorii conditiile impuse de stat pentru ocuparea unei functii pentru sectorul privat .
Aceste conditii sunt stabilit de catre angajatorul respectiv....in modelul gasit de dvs , angajatorul a stabilit acele conditii pentru ocuparea postului de Director general societate comerciala.
In alte modele, veti gasi poate alte conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa majora 1 din cor Alice_Georgiana Alice_Georgiana Buna seara. Ma intereseaza ce fel de studii sunt necesare pentru grupa majora 1 din COR. In Normele metodologice nu se specifica studiile, este trecuta o ... (vezi toată discuția)
Angajare irinel_stan irinel_stan Pentru anagajarea unui paznic in cadrul unei primarii, la concursul de ocupare a postului scos la concurs, este legal sa se ceara o experienta de minim 9 ani ... (vezi toată discuția)
Nivel de studii sindicalistul sindicalistul As dori sa stiu cine stabileste nivelul studiilor pentru ocuparea unui post in cadrul unei institutii(exista si sindicat reprezentativ). Directorul general a ... (vezi toată discuția)