avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Activitate SCA Lãncrãnjan, Prodan si Asociatii

Activitate SCA Lãncrãnjan, Prodan si Asociatii

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
se poate face si o notificare oficiala prin avocat prin care cereti sumele de bani ce vi se cuvin, astfel il puneti in intarziere si intrerupeti un eventual termen de prescriptie care a inceput sa curga. Insa, e nevoie de o analiza mai detaliata a situatiei.
O data admisa cererea de repunere in termen nu se mai poate admite tardivitatea, cel putin nu se mai discuta aceasta exceptie in fata primei instante. Poate fi reluata discutia intr-o eventuala cale de atac.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe calea unei cereri adresate instantei de tutela-ordonanta presedintiala-se poate cere stabilirea in mod provizoriu a domiciliului copilului si a dreptului la vizita a celuilalt partinte cu care nu domiciliaza copilul. Se judeca de urgenta si cu precadere.
E necesar sa aiba martori pentru dovedirea relatiilor personale cu copilul, incat programul sa fie cat mai complex dat fiind si varsta frageda a micutului.
Procesul verbal se ataca in 15 zile, aveti nevoie de un martor pt a face dovada contrara a purtarii mastii.
Se poate intocmi in lipsa procesul verbal dar trebuie ca acesta sa fie confirmat de un martor trecut pe procesul verbal. Daca aveti martor si dumneavoastra ce confirma ca ati respectat masurile rasturnati prezumtia de legalitate a procesului verbal si castigati.

In prima faza, ati putea sa il notificati prin avocat pentru a va cere oficial banii. Mai apoi daca nu raspunde favorabil notificarii, sa ii faceti actiune prin care dovediti imprumutul( cu martor peste dovada transferarii imprumutului). Apoi ar urma executarea silita daca e angajat sau chiar si cand ar ajunge la pensie, se poate popri pensia. Nu isi poate ascunde veniturile o viata intreaga.
Insa daca dumneavoastra nu faceti nimic oficial si trec 3 ani, acesta va putea invoca prescriptia. Notificarea de punere in intarziere intrerupe termenul de aceea cu aceasta se incepe.
Buna ziua,
E necesar ca hotararea sa ramana definitiva, apoi sa recuperati cheltuielile de judecata si taxa de timbru sa fie restituita , daca ati cerut asta, daca nu trebuie solicitat separat.
Apoi, sumele poprite pe toata perioada in care v-ati judecat pot fi recuperate pe calea unui proces separat de intoarcere a executarii silite.
Ma puteti contacta daca doriti sa efectuati demersurile in continuare.

Buna ziua,
Trebuie sa actionati rapid si sa faceti contestatie la executare in termen de 15 zile de la primirea instiintarii privind poprirea sau de la somatie.
In contestatie nu vor fi relevante motivele personale pt care nu ati achitat creditele dar pot fi valorificate alte chestiuni de procedura in legatura cu cine va cere banii, cuantumul sumei etc. Daca doriti sa va analizez documentele, ma puteti contacta.
Buna ziua,
Va trebui sa va alegeti o forma de organizare pt societate, sa fixati obiectul de activitate-codurile Caen daca e magazin fizic sau online, sa aveti sediu social, daca sunteti asociata cu cineva sau asociat unic. Se intocmesc actele firmei in prima faza.
Din ce oras sunteti?
Pozitia scrisa a avocatului o veti sustine dumneavoastra asa cum a fost formulata.
Buna ziua,
Perimarea cererii( a apelului) era pt ca stat in nelucrare , daca procesul a fost suspendat pt neindeplinirea obligatiilor de catre apelant.
Ca si parti in procesul civil in fond dumneavoastra erati contestator si recuperatorii -intimati. In apel-e apelant si intimat( dumneavoastra).
In legatura cu recuperarea cheltuielilor si spre exemplu intoarcerea executarii silite e necesar sa faceti demersuri separate.
Unde a avut loc judecata?