avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua am primit o amenda acasă in urma unei ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua am primit o amenda acasă in urma unei deplasări cu ...

Buna ziua am primit o amenda acasă in urma unei deplasări cu trenul pentru nepurtarea măștii. Procesul verbal a fost întocmit fără prezenta mea.. din păcate pv nu a fost refuzat dar agentul de poliție nici nu ma atenționat ca voi fi sancționat doar mi-a luat datele și a plecat nici seara buna nimic. Aici am atașat o poza cu procesul verbal și urmează sa fac și o contestație postimg.cc/qt4yc9DG cer o părere și din partea altor persoane.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2021
cata20hz, utilizator
După cum am spus nu sunt antivacinist nici nu am refuzat procesul verbal. Doar mi sa luat datele și au plecat fără sa spună dacă mi se va întâmpla ceva doar ca sa își facă norma au scris un pv . Atitudinea aceasta de polițist nu mi se pare normala sa scrii o amenda pe la spate și sa pleci și sa te trezești cu plic.
in lege nu e scris ca trebuie sa stea sa va intocmeasca pv pe loc, deci trebuie sa gasiti alt motiv de contestatie.
Procesul verbal se ataca in 15 zile, aveti nevoie de un martor pt a face dovada contrara a purtarii mastii.
Se poate intocmi in lipsa procesul verbal dar trebuie ca acesta sa fie confirmat de un martor trecut pe procesul verbal. Daca aveti martor si dumneavoastra ce confirma ca ati respectat masurile rasturnati prezumtia de legalitate a procesului verbal si castigati.

Ultima modificare: Vineri, 19 Noiembrie 2021
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara liviu_d80 liviu_d80 Am o mica problema. Politia comunitara poate sa intocmeasca procesul verbal de amenda fara persoana de fata a fi prezenta sa semneze de primire? (vezi toată discuția)
Bună ziua! este legal un proces-verbal de constatare a contravenției ... minerva78 minerva78 Bună ziua! Este legal un proces-verbal de constatare a contravenției întocmit de un agent de politie, care nu a constat contravenția? În raport a ... (vezi toată discuția)
Martorul asistent nu poate fi găsit și nici adus cu mandat. ce valoare are, în aceste condiții, semnătura lui de pe pv? nchris nchris In cadrul P.V. de contraventie a fost trecut de catre politist ca martor asistent o persoana care nu a asistat la fapta. Martorul meu din masina a ... (vezi toată discuția)