Buna ziua,
Sunt beneficiar al Legii 118/90,ca fiu al unui fost deținut politic.Conform Legii in fiecare an am dreptul la un bilet de tratament într-o stațiune de tratament balnear.Desi am depus cerere in fiecare an nu mi-au aprobat cererea de la Casa de Pensii.
In Lege este stipulat că am dreptul in fiecare an,dar La Casa de Pensii sunt refuzat.
Este o încălcare a drepturilor prevăzute prin Lege sau este legal?
Buna ziua,
Sunt beneficiar al prevederilor Decretului Lege 118/90.
Conform acestor prevederi am dreptul in fiecare an la un bilet de tratament gratuit,dar deși am făcut în fiecare an cerere nu mi s-a aprobat.Ce posibilități de remediere a situației sunt?
Mulțumesc.
Buna ziua,
Tatal meu a fost Detinut Politic si a decedat in anul 2006.Eu am 63 ani si m-am nascut dupa eliberarea acestuia.Ce drepturi am ca urmas.
Multumesc.
Buna ziua,
Tatal meu a fost Detinut Politic si a decedat in anul 2006.Eu am 63 ani si m-am nascut dupa eliberarea acestuia.Ce drepturi am ca urmas.
Multumesc.
Buna seara,
Cererea este redactata si introdusa in instanta,dar nu stiu daca taxa de timbru se calculeaza in valoare de 5% din valoarea totala a masei succesorale sau la valoarea mostenita de 50% din masa succesorala.
Multumesc.
Buna ziua,
Dezbatem mostenirea la 5 ani dupa decesul mamei.Eu am deschis procesul,tata avand varsta inaintata si greu deplasabil.Nu sunt alti pretendenti si am decis cote de 50 si 50%.Cum se calculeaza taxa de timbru,daca valoarea intregii proprietati este evaluata pentru plata impozitului la Primarie la 110000 lei.
Multumesc.